- הוסף לסימניות
אשמח לתגובות, הערות והארות
* כרגע האתר מותאם למחשב בלבד
רבינו!!! הסקריפטים נראים נפלאים!
חלק מהסקריפטים בהחלט מעניינים, אך לא מצאתי שם קישור הפניה למחיר ו/או הורדה..
הוספתי פרטים להתקשרות באתר.חלק מהסקריפטים בהחלט מעניינים, אך לא מצאתי שם קישור הפניה למחיר ו/או הורדה..
הוספתי פרטים להתקשרות באתר.רבינו!!! הסקריפטים נראים נפלאים!
מה המחירים, ואיך רוכשים?
עדיין הכל בהרצה, יש עוד כמה דברים שאני צריך לסייםנפלא ביותר! תתחדש.
כדאי לעדכן מחירים באתר.
אני חושב על זה..אם תוכל להתמקצע בפלאגינים, זה יהיה נפלא.
עידכנתי את האתר
ראשית כל, כבר מזמן קיים סקריפט כזה.סקריפט בקרת שורות הוא סקריפט חובה!
רכשתי את JUSTIFY של וולדן, והוא מעולה, אבל מורכב ולא הצלחתי להיעזר בו לצרכיי,
הגיע הסקריפט הזה - ובאמת לא שייך לעמד בלעדיו.
תודה!
לא הכרתי.ראשית כל, כבר מזמן קיים סקריפט כזה.
שנית, מה הקשר בין זה לבין הסקריפט של יישור אנכי, זה עוזר קצת למלא את הדף, אבל זה לא במקום יישור אנכי.
חולק עליך. אבל, זכותך.לא הכרתי.
וזה חוסך את הסידור מחדש ביישור האנכי, ומספיק להשתמש ביישור המובנה של הג'סטיפי.
כנראה שלא שמת לב להבדל בין הסקריפט ״בקרת שורות״ לסקריפט ש״קיים כבר מזמן״.ראשית כל, כבר מזמן קיים סקריפט כזה.
שנית, מה הקשר בין זה לבין הסקריפט של יישור אנכי, זה עוזר קצת למלא את הדף, אבל זה לא במקום יישור אנכי.
סקריפט מעולה.הסקריפט של יישור אנכי הוא סקריפט גאוני, (שאגב, גם אני כמו צח מלול ׳דחפתי׳ את אריאל ידידי לכתוב אותו) אבל גיליתי שכמעט ולא יוצא לי להשתמש בו למעט מקרים מיוחדים.
כמו שאמרתי, הוא אכן סקריפט גאוני אבל בספר עם 15 סוגי סגנונות פיסקה אני מוצא את עצמי מתעצל לנסות ולטעות מהו המרווח המינימלי/המקסימלי הרצוי לכל פיסקה, ולעשות את זה על כל 15 סוגי הפסקאות.סקריפט מעולה.
בשל אריאל אני משתמש באופן יומיומי. מגדיר נכון והוא עושה נפלאות.
יש לך כנראה איזה טעות, אבל הסקריפט של יידישע קאפ מוסיף שורות גם לעמוד.כנראה שלא שמת לב להבדל בין הסקריפט ״בקרת שורות״ לסקריפט ש״קיים כבר מזמן״.
תסתכל בסירטון באתר.
בעידכון האחרון של האתר הסברתי את היחודיות של הסקריפט.
היחודיות שלו הוא ב״הוסף/החסר שורות בעמוד״
את זה אין בסקריפט שציינת, תסתכל שוב בסירטון ותבין...
זה לא 'המון' בזמן, אלא 'המון' בריכוז הראש מה הצרכים הייחודיים של כל פסקה.כמו שאמרתי, הוא אכן סקריפט גאוני אבל בספר עם 15 סוגי סגנונות פיסקה אני מוצא את עצמי מתעצל לנסות ולטעות מהו המרווח המינימלי/המקסימלי הרצוי לכל פיסקה, ולעשות את זה על כל 15 סוגי הפסקאות.
בקיצור, יש המון התעסקות עם ההגדרות עד שהוא אכן עושה נפלאות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //