- הוסף לסימניות
טובה בהחלט!איך ההפקה שלו,?
והיה כבר אשכול בנושא - מסוכות.
טובה בהחלט!איך ההפקה שלו,?
אני מכירה רק את עלה קטן,משהו מיוחד מאד!מה אתם אומרות על הסרט 'עלה קטן',
ועל 'לשם שינוי ',
ואולי את גם יודעת כמה הם עולים בירושלים?
טובה בהחלט!
והיה כבר אשכול בנושא - מסוכות.
צודקת בכל מילה!!!תודה לכולם,
בסוף הלכנו ל'לשם שינוי' היה פיצוץ, ועלה 60 שקל!!!
אנשים יצאו מחוסר מקום ובעיקר בגלל המחיר!!!!!!
אז רצנו מהר ללא פשוט וגם שם עלה 60 והיה פיצוץ אז בסוף לא הלכנו...![]()
אבל תודה לכוווווולם
אבל אולי בהזדמנות זו, מה דעתכם על הקטע הזה
אתם גם מאלה שירוצו על כל סרט ויסכימו לשלם מחיר של 60 שקל לסרט שיצא לפני שנה וחצי??!!!
זה לא נשמע לכם הזוי??!!
ואם את, אני, וכל אחת,-
נפסיק לבוא בכזה מחיר, אז הם יחליטו להוריד את המחיר כמו בערים אחרות שסרט לא יעלה יותר מ35. ואם זה יעלה יותר לא יבוא!!
אותי זה מפוצץ , מה איתך??![]()
מה זאת אומרת משלמות כי אין להן ברירה????משלמות כי אין להן ברירה.
משלמות כי הם לא מפגינות על אף אחת, במקומם עוד 200 יתחננו להכנס.מה זאת אומרת משלמות כי אין להן ברירה????
@שמרלינגמשלמות כי אין להן ברירה.
@חפציבהאבל הפקות כאלו זה הוצאות של מליונים,
וימשיכו להיות פריריותבמקומם עוד 200 יתחננו להכנס.
כן, אם הם עם אופי,אז שישארו בבית?!
אני רוצה שיצא חוק שיחייב אותם לרשום את המחיר של הסרט על המודעה שבעיתון.
זוכרים (הישישות שכאן) את הקמפיין לפני איזה 15 שנה "אם אין מחיר-לא קונים"
אז גם כאן.
שיהיו חייבים לרשום מחיר ע"ג המודעה.
לא הוגן לסחוב נשים ונערות לאולם ושם לבשר להם את העלות, כשהם כבר "ציבור שבוי"
ענית תשובה לעצמךואין משהו אחר ברמה כזאת אז שישארו בבית?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים