אחת המושלמות
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מה נזכרו עכשיו אחרי כל העלאות המחירים להעלות גם את המס על השקיות האלה?
מה לא מספיק יוקר המחיה גם בלי זה?
מה??הזויי!!!!!!!!!!!!
הייתי בחנות אחת ושאלתי אותם
כמה עולה שקית??
הם אמרו לי 1 ש"ח
הזויי!!!!!!!!!!!!
הייתי בחנות אחת ושאלתי אותם
כמה עולה שקית??
הם אמרו לי בלי בושה 1 ש"ח!!
לא פחות ולא יותר!!!!
אין כיום חוק שמגביל מחיר של שקיות.מה??
החוק אפילו לא עלה עדיין להצבעה!
שאלתי במעיין אלפיים לכמה יעלה השקיות ואמר לשישים אגו'הייתי בחנות אחת ושאלתי אותם
כמה עולה שקית??
הם אמרו לי בלי בושה 1 ש"ח!!
לא פחות ולא יותר!!!!
עוד לא...לא הבנתי מה יצא בסוף, עלה המס או לא?
העניין הוא שהחילוני המפונק שמתנייד 24 שעות עם רכב לא מבין את החרדימה נזכרו עכשיו אחרי כל העלאות המחירים להעלות גם את המס על השקיות האלה?
עבר בקריאה ראשונה...העלו את המס או לא?
אין כאן מקום להשוואה, לא חוקק שום חוק שמעלה את מחיר הדירות.מה שמרגיז אותי וסליחה שאני אומר
שהציבור מתנהל לפעמים בחוסר היגיון
כשהפסטה עולה 5 שקל כולם צועקים
כשרוצים לעלות את התחבורה צועקים חמס
אבל כשהדירות עולות ב16 אחוז
אנשים התרגלו ומשלימים עם המצב
לא ירד ולא כלום.ירד מהפרק
25.5.2022 14:47
סוף למשבר! בשיחה שקיים כעת יו״ר ש״ס אריה דרעי עם נתניהו, סוכם כי הליכוד כולו יתנגד לחוק השקיות.
אין כאן מקום להשוואה, לא חוקק שום חוק שמעלה את מחיר הדירות
נכון, תמיד הפגנות יועילו בפרט בנושא דיור שגם לאנשי התקשורת יש אינטרס לדבר על זה גם להם יש משפחה..ההשואה נכונה לעניין מחאה חברתית.
חבל שאין מחאה אמיתית על מחירי הדיור כמו ב 2011.
אין ספק שהממשלה לא עשתה מספיק.
היה פה מיני היפר אינפלציה
של מחירי הדיור
ובנק ישראל התייחס רק למדד המחירים הכללי. אם היה מעלה את הריבית מוקדם יותר ובשיעור חד אין ספק שזה היה מוציא המון משקיעים מהשוק וממתן מעט את עליית מחירי הדיור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים