- הוסף לסימניות
יש לי הרבה מה לכתוב בנושא,
והמשכיל בעת ההיא ידום
והמשכיל בעת ההיא ידום
מה הבעיה?הזוי לתת לפלסטינים שליטה על אמצעי התקשורת שלנו.
לא יתנו לך לנייד,לא הבנתי.
אם אני עוברת לחברת ג'אוול מה בדיוק הבעיה לנייד אח"כ את המספר לפרטנר ולהשאר עם הקידומת?
את איזו בעיה זה פותר?
נכון כהיום אין להם אבל כנראה שבהמשך יהיה להםמיותר לציין שלערבים כיום אין קומה כשרה.
הם עושים גם דברים טובים. למשל, הקמות ועדת חקירה לאסון מירון.תזכרו שהממשלה הזו עסוקה רק במלחמה כנגד הדת ולא בשום דבר יעיל אחר
נראה את המסקנה ואז נחליט אם זה טוב או לאהם עושים גם דברים טובים. למשל, הקמות ועדת חקירה לאסון מירון.
שני העובדות לא נכונות.הרבה פלאפונים כשרים כבר דור 4.
הבעיה העיקרית היא שהסימים הכשרים אינם דור 4.
כולם יצטרכו להחליף סים, אבל זה לא כזה בעיה...
פופוליזםאבל תזכרו שהממשלה הזו עסוקה רק במלחמה כנגד הדת ולא בשום דבר יעיל אחר
אתה אומר דברים נכונים וצודקים,לכל מי שתוקף את ועדת הרבנים...
גם לי כמו לכולם יש בטן מלאה עליהם
אבל תזכרו שהממשלה הזו עסוקה רק במלחמה כנגד הדת ולא בשום דבר יעיל אחר
ואם הם נלחמים עכשיו בוועדת הרבנים זה אומר שזה רע לנו כיהודים חרדים
נכון שהאויב של האויב שלי הוא החבר שלי
אבל מבין שני הגופים (הממשלה הנוכחית, וועדת הרבנים ) תחשבו מי האויב הגדול יותר
אני קניתי סים כשר פרטנר בקומה הכשרה בשנה שעברה, והוא תומך טכנית בדור 4 (בנוסף לדור 3). באישור ועדת הרבנים.הרבה פלאפונים כשרים כבר דור 4.
הבעיה העיקרית היא שהסימים הכשרים אינם דור 4.
כולם יצטרכו להחליף סים, אבל זה לא כזה בעיה...
שיאומי הוא לא דור 4?אני קניתי סים כשר פרטנר בקומה הכשרה בשנה שעברה, והוא תומך טכנית בדור 4 (בנוסף לדור 3). באישור ועדת הרבנים.
אני עדיין מחפש את ה'הרבה פלאפונים כשרים כבר דור 4'.
זה נקרא מימון טרור בדרך עקיפה, ר"ל.אלא היא תגיע להסכמות עם חברת הסלולר ״ג׳אוול״ של הרשות הפלסטינית שם גם יוקם קומה כשרה למגזר החרדי.
מאוד נכוןאם יש לי רכב מקולקל שנוסע מקרטע מה עדיף לתקן או לשבור? הממשלה הזו יודעת רק לשבור כנ"ל בענין הכשרות ועוד מי שמצפה שהם יתקנו דברים בשביל הציבור החרדי שיחלום חלום אחר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים