איזה דברים "טובים" היא עושה?פופוליזם
יש לדייק, הממשלה הנוכחית עושה המון המון דברים טובים שבחלקם עוזרים רבות גם לציבור החרדי (אולי למי משעודכן דרך התקשורת החרדית לא מודע אליהם)
אבל אין צורך בהמצאות, די בכך שהממשלה לא אכפת לה מענייני דת ובאה לשנות סדרי בראשית בנושאי דת ומדינה כדי להבין שיש לחשוד בכל פעולה שעושים מה מטרתה ותכליתה
דואגים לחתולותאיזה דברים "טובים" היא עושה?
מספיק רשימה של 10 דברים או צריך יותר ?איזה דברים "טובים" היא עושה?
לי מספיק 8 (חנוכה)מספיק רשימה של 10 דברים או צריך יותר ?
זה לא דומהגם בממשלת הליכוד ושות דאגו לחתולות ונתנו 9 מיליון ש"ח לכלבים וחתולים (ואולי אף יותר) ניתן לעיין כאן
לא מבין איך ליצמן וחבריו לא מנעו את העוולה הנוראית הזאת מיליוני ש"ח לחתולים ובמקום זאת הרעיבו ילדים וזקנים![]()
מפתח התקציב - תקציב תמיכות צער בעלי חיים (33.06.03)
אספנו והנגשנו ב״מפתח התקציב״ את כל המידע על תקציב המדינה ועל הוצאות הממשלה – כדי שנוכל לדעת מה עושים עם הכסף שלנו…next.obudget.org
ב"ה אין לי שום טענות לליצמן כי אני לא פופליסט ולא עושה עסק מתוספת של כמה מיליונים שיגיעו לעיקור חתולי רחוב (לא נכנס לסוגיה ההלכתית) מתוך תקציב של 400 מיליארד
אבל חבל שזו הרמה של התקשורת החרדית
תכלס זה עזר להם המון.חבל שזו הרמה של התקשורת החרדית
היה הצעה לתת 3 מיליארד, המועצת דחה.זה לא דומה
אז נתנו תקציבים לחרדים אז מה איכפת לי שנתנו גם לחתולים.
אבל כעת שמורידים תקציב מחרדים (עיין ערך מעונות, חד פעמי) אז כשנותנים לחתולים במקום לבני אדם - זה זועק
כתבתי את זה בצחוקגם בממשלת הליכוד ושות דאגו לחתולות ונתנו 9 מיליון ש"ח לכלבים וחתולים (ואולי אף יותר) ניתן לעיין כאן
גם שעון תקול מראה את השעה המדויקת פעמיים ביום...יש לדייק, הממשלה הנוכחית עושה המון המון דברים טובים שבחלקם עוזרים רבות גם לציבור החרדי (אולי למי משעודכן דרך התקשורת החרדית לא מודע אליהם)
ברור שתדחההיה הצעה לתת 3 מיליארד, המועצת דחה.
אל תהיו צרי אופקיםזה לא דומה
אז נתנו תקציבים לחרדים אז מה איכפת לי שנתנו גם לחתולים.
אבל כעת שמורידים תקציב מחרדים (עיין ערך מעונות, חד פעמי) אז כשנותנים לחתולים במקום לבני אדם - זה זועק
אתה צריך להביןאל תהיו צרי אופקים
המעונות והחד פעמי זה הכנסות של מאות מיליונים אז נתנו כמה מיליונים בודדים כדי לרצות כמה חברי כנסת זה לא מה שהיה משנה את התמונה, וחוץ מזה מי אמר שעיקור חתולי רחוב זה לא נושא חשוב בכל אופן אני מבין אחרים שחושבים כך
קשקושאתה צריך להבין
יש כאן אמירה
חרדים לא- חתולים כן
תכלס הם רצו לתת גם לחרדים וגם לחתולים....ברור שתדחה
הם רוצים להרוס את היהדות ואת עם ישראל והם יקנו את החרדים בכסף ?
אם יש צורך להסביר מה הבעיה זו בעיה קשה. המבין יבין.מה הבעיה?
הכל ספציפיקשקוש
הם מנעו תקציב מעונות לחרדים מסיבה מאד ספציפית כי הם חושבים שזה יגרום לאברכים לצאת לעבוד
וכן מס חד פעמי כבר כתבתי רבות מקובל ב 27 מדינות ותוכנן כבר בזמן שהחרדים היו בממשלה
במקום להתעסק עם שטויות
תתעסקו בדברים הרציניים שקורים כאן
ויש לא מעט דברים רעים
הם יודעים שהם כאן לזמן שאול והם מנסים לגרום לנו ולדת בכלל מקסימום נזקמספיק רשימה של 10 דברים או צריך יותר ?
אני מסכים עם זההכל ספציפי
המעונות שיצאו לעבוד
הכנסת תקשורת לא מפוקחת ע"מ לקלקל את הנוער ולא רק
חילול הכותל
מלחמה בגופי הכשרות
איך אמרת...
הם יודעים שהם כאן לזמן שאול והם מנסים לגרום לנו ולדת בכלל מקסימום נזק
נכוןאני מסכים עם זה
אבל אני לא סובל את הצביעות שרבים מהדברים הללו קודמו כבר בזמן שהחרדים היו בממשלה ועכשיו צווחים בגרון ניחר
צריך למקד את הבעיות לא לשטויות ולא לדברים שיש להם כמה פנים (כמו למשל מס חד פעמי)
דבר מרכזי ששכחת זה המס ההזוי של 40% !!! על מי שנזקק לשירותי השר"פ.אז ככה יש רק דברים טובים מהממשלה החדשה
אז אם היה דבר אחד או שניים היה אפשר לדבר
- חוק כשרות שכל צרוע וזב יכול לתת כשרות
- חוק גיור לקעקע את הגיור
- לשנות חוקים כדי לעודד תחבורה ציבורית בשבת
- לקעקע את וועדת הרבנים של הטלפונים
- חוק גיוס (שעדיין לא יודעים מה הם טומנים בו)
- כותל לרפורמים
- קיצוץ תקציב ישיבות (לא יודע בכמה אבל יש)
- קיצוץ לנשות אברכים שעובדים
- מס על חד פעמי
- מס על שתייה מתוקה
- מס על שמן מנוע
אבל כשהכל ביחד מצטבר קשה להגיד שזה לא ממשלה שבאה לקעקע כל דבר קדוש
הנ"ל נכתב ע"י אחד שאין לו שום נטיה לשום צד כיון שאני לא מצביע אף פעם כפי דעת רבותי
וגם אבותי ואבי אבותי לא הצביעו.
ובכל זאת צריך להיות עיוור מלראות איזה ממשלה מושלת כהיום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים