- הוסף לסימניות
אני מוכרת ב-85-ממש זול!!! זה היה הרבה יותר@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אולי תוכלנה לעזור לי.
אני מעוניינת לרכוש חיקוי של מייקל קורס עד 80 שקל.
איפה ניתן לרכוש?
לא מצאתי באלי.
אני מוכרת ב-85-ממש זול!!! זה היה הרבה יותר@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אולי תוכלנה לעזור לי.
איפה ניתן לרכוש?
לא מצאתי באלי.
יש באלי מותג מוסתר ב50 ש״ח@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אני עדיין אשמח לשמוע אם אתן יודעות אם יש יותר בזול מ 85 באלי או שמקום אחר.
או כל מי שיודע.......
לא, זה הדגם היחידתודה @2020 ESTER
יש לך עוד דגמים?
אני הזמנתי דרך מי ששולח במייל@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אני עדיין אשמח לשמוע אם אתן יודעות אם יש יותר בזול מ 85 באלי או שמקום אחר.
או כל מי שיודע.......
לי יש כזה שעון בצבע כסף ב50 שח@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אולי תוכלנה לעזור לי.
איפה ניתן לרכוש?
לי יש מאלי@שרה מגן @אמאל'ה קטנה :) אולי תוכלנה לעזור לי.
איפה ניתן לרכוש?
לא מצאתי באלי.
לא התחברתי לדגם, תודה!לי יש כזה שעון בצבע כסף ב50 שח
מעונינת?צפה בקובץ המצורף 1138046
עדיין מחזיק לך????לי יש מאלי
לפני כשנה שנתיים בערך..
זה לא היה אבל פחות מ80
הדגם שהראתי לך יש לי אותו בצבע כסף בערך שנה, נשאר כמו חדש,עדיין מחזיק לך????
כמה הוא עלה בערך?
הקישור של נעלים לא של שעוניםשעון הורס של המותג מייקל קורס
מותג מוסתר-רפליקה![]()
![]()
![]()
![]()
כשתכנסו לקישור לא תראו את השעונים אלא תראו כבל! כל שעליכם לעשות זה לבחור בקישור את הצבע שאתם רוצים לפי המספר המופיע על התמונה.
אל תשכחו להוסיף בהודעה למוכר את שם הקבוצה-like- בשביל האחריות (מצאתי שיתפתי)
צפה בקובץ המצורף 1138222
להזמנה
אני נמצאת בקבוצה של זהבה של מותגים מוסתרים,@fullstack developer איך את מגיעה זה?
אם אני רוצה להגיע לעדו דגמים איך אני יכולה?
זה מותג מוסתר, לא מתייחסים למה שרואים בקישור אלא לתמונה שהעלו פה.הקישור של נעלים לא של שעונים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים