בפרטנר הצלחתי לעשות הפניה בקליק לכל מספראאל"ט מבחינת ועדת הרבנים אפשר לעשות הפניה רק לנייד כשר.
בסלקום, פעם ראשונה צריך את שירות הלקוחות כדי לשחרר את ההפניהעברתי לסלקום, ואינני מצליחה לעשות הפנית שיחות רגילה (כשאין קליטה)
בחברה אומרים לי שהאפשרות היחידה שהם מציעים להפניה זה רק דרך *242 שאז השיחות מגיעות תמיד גם לנייד וגם לנייח.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?
בשירות לקוחות ניתן לעשות רק הפניה קבועה לטל' ספציפי.בסלקום, פעם ראשונה צריך את שירות הלקוחות כדי לשחרר את ההפניה
תתקשרו ותבקשו את האפשרות להפניה-כל הסוגים
זה דווקא כן, יכול להיות שזה מה שאומרים בהתחלה, לא זוכר אחרי שבוחרים מספר להפניה ניתן אח"כ להפנות לאיזה מספר שרוצים. גם לא למספר שאושרבשירות לקוחות ניתן לעשות רק הפניה קבועה לטל' ספציפי.
זה לא מפעיל את הפונקציות השונות של הפנית שיחות
אז כנראה שהשתנו דברים, כי כרגע זו האפשרות היחידה שנתנו לי דרך החברה.זה דווקא כן, יכול להיות שזה מה שאומרים בהתחלה, לא זוכר אחרי שבוחרים מספר להפניה ניתן אח"כ להפנות לאיזה מספר שרוצים. גם לא למספר שאושר
בחברה אומרים לך ככה, נסית אחרי שהפעילו לך את זה לשנות למספר אחר?כי כרגע זו האפשרות היחידה שנתנו לי דרך החברה.
עברתי לסלקום, ואינני מצליחה לעשות הפנית שיחות רגילה (כשאין קליטה)
בחברה אומרים לי שהאפשרות היחידה שהם מציעים להפניה זה רק דרך *242 שאז השיחות מגיעות תמיד גם לנייד וגם לנייח.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?
אמרו ככה, וניסיתי למספר אחר - ללא הצלחהבחברה אומרים לך ככה, נסית אחרי שהפעילו לך את זה לשנות למספר אחר?
דרך המכשיר בהגדרות שיחה?לא יודע מה אתם מדברים אני בסלקום כשר ואני מפנה לבית למס' נייח בלי שום בעיות כלל
לא יודע מה אתם מדברים אני בסלקום כשר ואני מפנה לבית למס' נייח בלי שום בעיות כלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים