- הוסף לסימניות
סניף ירושלים:איפה המעבדה שלהם בירושלים?
רח' עבודת ישראל 15 (בתי ורשה)
סניף בית שמש:
רח' מצפה רש"פ 4 (קומה 3-) הכניסה משדרת נהר הירדן 32 בחניה
טלפון להתעדכן בשעות קבלת קהל: 0737323050
סניף ירושלים:איפה המעבדה שלהם בירושלים?
מה כ"כ יקר היום ראיתי מודעה על 180 ש"חשלום לכולם,
אני מעוניינת לקנות מכשיר C2 כשר חדש (ולא מחודש), אני בגולן.
בחנות אחת הציעו לי מכשיר C2 שתומך בגולן ב 1200 ש"ח. (יש מכשיר C2 חדש ב 600 ש"ח אך אינו תומך גולן)
בחנות אחרת הציעו לי גם מכשיר שתומך בגולן ב 650 ש"ח.
שני המכשירים חדשים וכשרים, ההפרש בניהם הוא 550 ש"ח.
מישהו יכול להסביר לי את הפרש המחיר?
תודה.
השאלה היא לגבי הכפתור או לגבי הקליטה בסלקום???איפה הכשרת?
אין תוכנה שיכולה להכשיר שיוכלו להכניס סים כשרהתכוונתי להכשרה שיקלוט סים של סלקום
היום לאאפשר לפרוץ את הסים של סלקום?
אצלי לא הייתי צריך לפרוץ זה עבוד לי רגיל בלי שום פריצה או בעיהאפשר לפרוץ את הסים של סלקום?
כנראה שזה תמך כשר או חלק מהכשראצלי לא הייתי צריך לפרוץ זה עבוד לי רגיל בלי שום פריצה או בעיה
למה??היום לא כול כך מומלץ לניד לחברה אחרת
למה מה??למה??
אצל מי אתה?אצלי לא הייתי צריך לפרוץ זה עבוד לי רגיל בלי שום פריצה או בעיה
נו ודאי כתבתי שהכשרתי את זה לפני כן אבל עדיין יש בזה מצלמה וכו'כנראה שזה תמך כשר או חלק מהכשר
למה לא מומלץ לנייד לחברה אחרתלמה מה??
לא היתה צריך להכשיר את זה אם רק חסמו לך את האינטרנט או שינו לך את התצוגה שזה אני יכלו לעשות לך חינםנו ודאי כתבתי שהכשרתי את זה לפני כן אבל עדיין יש בזה מצלמה וכו'
זה ממש לא קשור. נראה שאתה פשוט קיבלת מכשיר מהסדרה הכשרה. או לחילופין יש חברות שבהם זה עובד לא משנה איזו סדרה.נו ודאי כתבתי שהכשרתי את זה לפני כן אבל עדיין יש בזה מצלמה וכו'
כתבתי שכן מומלץ לניידלמה לא מומלץ לנייד לחברה אחרת
לא בדיוק זוכר אבל אם זה דחוף אני יברראצל מי אתה?
סליחה לא בדיוק ראיתיכתבתי שכן מומלץ לנייד
היום לא כול כך מומלץ לניד לחברה אחרת
תנסה נראה לי שזה עובדהתכוונתי להכשרה שיקלוט סים של סלקום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים