loving music
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לפי זה צריך להשתמש בשיטה הזאת לסירוגין: דור כן דור לא...חבל שלא הקליטו אתכם כשהייתם ילדים, לא הייתם נזקקים לשירותם כלל.......
לפי זה צריך להשתמש בשיטה הזאת לסירוגין: דור כן דור לא...חבל שלא הקליטו אתכם כשהייתם ילדים, לא הייתם נזקקים לשירותם כלל.......
היו ימים...מזכירים לי תמונה של 2 ילדיי בימי הסגר העליזים עומדים בכניסה לבית, נעולים בנעלי בית, עוטים מסכות על פניהם וכפפות על ידיהם.
איזה מזל שצילמתי, עכשיו יש על מה לצחוק
כמה נאיביים היינו שחשבנו שכפפות הן מצרך חיוני
השאלה אם שינוי הכותרת יי הפתרון הסופי לבעיה הזו, כי אולי מישהו יבוא ויגיד שגם הכותרת החדשה בעיתית משום מה...אני לא יכול לסבול את הכותרת הפתרון הסופי.
אם אפשר לשנות אותו זה יועיל לאיכות הסביבה...
בסה"כ אל תיקח כותרת שמעלה אמוציות מגרמניה של מלחמת העולם השנייההשאלה אם שינוי הכותרת יי פתרון סופי לבעיה הזו, כי אולי מישהו יבוא ויגיד שגם הכותרת החדשה בעיתית משום מה...
קראי בעיון את מה שכתבתי...בסה"כ אל תיקח כותרת שמעלה אמוציות מגרמניה של מלחמת העולם השנייה
הבנתי...קראי בעיון את מה שכתבתי...
הוי אומר, הקריאה בעיון היותה בעצם הפתרון הסופי לבעיית אי ההבנה?הבנתי...
מי ישבר ראשון?לחיים וולדר יש סיפור בעניין ב"אנשים מספרים על עצמם" נראה לי הסיפור נקרא "שביתה"שזה אומר
שמודיעים אחד ותמיד לילדים ,"לא הורדתם את הפח.."
או לא סידרתם את הבית כה זה יישאר עד....
שיבוא משיח...
או עד שתורידו ותשאו בנטל...
נקווה שהמדריך אמר לעשות זאת בתאום...כיכבר קרה שההוא הוריד את האשפתון עם הבגדים לחברה לפח מרוב רצון טוב...המדריך חתנים כבר לימד אותי שהבעל לא יוצא מהבית בלי לבדוק האם יש שקית שצריך להוריד,
כך שאינני צריך לבקש טובות, ובכל יציאה התרגלתי לבדוק
ואת הדרישות מהילדים אני שומר לדברים אחרים...
מזוכיזם?(שונאת להיות משביתת השמחות הסדרתית, אבל זה המצב...סורי)
קרה לנו -נקווה שהמדריך אמר לעשות זאת בתאום...כיכבר קרה שההוא הוריד את האשפתון עם הבגדים לחברה לפח מרוב רצון טוב...
בכל אופן הילדים שלך מרויחיןם הדרכה מצוינת שגם אמא שלהם תשמח ולא רק האשה...
פעם כמה כזיתים פגשו ברחוב בכמה כזיתות אבל המפגש לא התפתח לכדי דבר...קרה לנו -
ליל סדר ראשון בבית
הכנו את הכזיתות של החסה למרור בשקיות סנדויץ,שקולות מלפני החג,
את הכל שמתי בשקית אשפה חדשה ..
ניחשתם נכון..הבעל המסור עם צאתו לבית הכנסת לקח את אחרונת שקיות הזבל..
לא אמשיך לתאר דמינו לבד..
מהכותרת זה נראה פטנט שבפעם אחת ילמדו לתמיד ובתוך הפוסט כבר מדובר על כל ילד פעם אחת.אם גם אתם סובלים ממשיכות כתפיים של ילדיכם החינניים כאשר הם מתבקשים להוריד את הזבל מטה, תוכלו לגרום להם להוריד את הזבל [לפחות פעם אחת] בטריק פשוט, כאשר הם קטנים, באזור גיל ה-4, דברו איתם על כך שכשיהיו גדולים וחזקים הם יוכלו להוריד את הפח בעצמם!!! וכשהם יתלהבו מהענין, הקליטו אותם מכריזים בפאתוס כי כשהם יהיו גדולים הם יורידו את הפח והם נורא ישמחו לעשות זאת!!. זהו סיימתם. שימרו את ההקלטה עמוק עמוק, וכשבגיל העשרה הם מושכים לכם כתף - פשוט השמיעו להם את ההקלטה שלהם בעצמם, אני בטוח שהקוריוז יעשה את שלו לכל הפחות פעם אחת אצל כל ילד!...
בהצלחה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים