נכתב ע"י טברייני;1738809:אני לא הייתי מכניס את זה תחת הכותרת "בקשת עזרה"
אולי "מידע שימושי"...
נכתב ע"י DigiTali;1738800:אני לא מעכלת שאני הולכת לכתוב על זה, אבל מאחר ומחר כבר יוסר צו איסור הפרסום אני חייבת לספר לכם על הפרשייה שעלולה לשנות את חיי:
כבר שנה שאני נמצאת תחת חקירה סמויה!!
חקירה שכוללת מעקב צמוד, ציטוט לשיחות הטלפון שלי ותיעוד של כל פגישותי ועיסוקי. החוקרים אספו חומרים רבים מעברי, תשאלו וחקרו את האנשים הקרובים אלי ואפשר לומר שהם יודעים עלי היום הרבה יותר ממה שאני יודע על עצמי.
זו פרשיה לא פשוטה, מעורבים בה אנשים נוספים, ואם חס ושלום היא תסתבך, היא עלולה להמיט אסון כלכלי, נפשי ופיזי עלי ועל בני משפחתי.
על פי המידע שיש ברשותי מצבי המשפטי לא מזהיר ואני הולך להקדיש את החודש הקרוב להכנת תשתית ראייתית שתשפר את מצבי בדיון שנקבע לעוד שלושים יום בדיוק.
הולכים לעבור עלי ימים לא פשוטים, גייסתי לטובתי את מיטב עורכי הדין הפליליים וכולי תפילה שהם יצליחו להוכיח את חפותי במשפט הגורלי של חיי
מה שמפחיד אותי יותר מכל שלא אעמוד מול שופט סטנדרטי ורגיל, אלא לפני שופט מיוחד, בוחן כליות ולב, שאין דבר נעלם ממנו ואין נסתר מנגד עיניו.
לא יעזרו לי הקשרים הפוליטיים שיצרתי, לא הכסף שיש לי ואפילו לא רהיטות הלשון שלי. הוא ישפוט אותי אך ורק לפי מעשי ולפי מחשבותי!
ברוב רחמיו וחסדיו הוא נתן לי חודש של הכנה, חודש שבו אוכל לחזור בי מחלק ממעשי ולשפר את דרכי ואת הליכותי, מקווה שאצליח לעמוד בזה ולהגיע למשפט הגורלי ערוך ומוכן.
המשפט הזה יכריע על מצבי האישי והמשפחתי, ויקבע בו מעמדי הכלכלי והציבורי, הרפואי והנפשי.
בראש השנה, יום הדין, נעמוד לפני בורא עולם כולנו, כיחידים וכקבוצה, נישפט על כל מעשינו ומעללינו ויפסק דיננו לחיים או למיתה, להצלחה או לכשלון, לשבט או לחסד.
כן, גם אתם, הייתם נתונים למעקב שנה שלמה, 'עין ראתה, אוזן שמעה, וכל מעשיכם נכתבו בספר', בידכם לשנות לטובה את מצבכם המשפטי לו רק תזכרו שהחודש 'המלך מגיע לשדה', כדי להקשיב לכם.
נצלו את החודש הקרוב, תתכוננו למשפט המכריע ותעשו הכל כדי להיות טובים יותר, אנושיים יותר ואוהבים יותר.
אלול תשע"ה. חודש הרחמים והסליחות. יוצאים לדרך.
כשחשבת שהכוונה למשפט בשר ודם זה הקפיץ לך את הלב,נכתב ע"י מלפפון;1738878:הכותרת הקפיצה לי את הלב..
נכתב ע"י ערך רב;1738892:כשחשבת שהכוונה למשפט בשר ודם זה הקפיץ לך את הלב,
וכשגילית שהכוונה "רק" למשפט האיום והנורא בראש השנה נרגעת??
ולואי ויהא מורא שמים עליכם (ועלינו) כמורא בשר ודם!
נכתב ע"י ערך רב;1738892:כשחשבת שהכוונה למשפט בשר ודם זה הקפיץ לך את הלב,
וכשגילית שהכוונה "רק" למשפט האיום והנורא בראש השנה נרגעת??
ולואי ויהא מורא שמים עליכם (ועלינו) כמורא בשר ודם!
נכתב ע"י מיצוג;1738911:זה לא קשור, הצורה בה נאמרו הדברים מלחיצה מוות, עם הקבלות לעולם המשפט האזרחי
ר"ה הוא יום דין אצל מלך מלכי המלכים אבל גם יום מלא רחמים ואהבת ה'.
הקב"ה לא בא לתפוס אותנו על חם על מה שבצענו. אלא מחכה שנתקרב אליו ונמליך אותו
אין לא ענין לאמלל משפחות כמו הגברת שמשתפכת כאן. הוא רוצה שיעשו תשובה וזה המהות של היום הזה, אין ענין לשבת ולשקשק ולפחוד כמו ארנבות בלי לעשות דבר זה ההפך מהדרך התורה. יש ענין לפחד אבל גם לעשות עם זה משהו, והקטע הנ"ל מעורר פחדים נוראיים בלי פרופורציה.
מי שמענין אותו יש לי על זה קטע יפה וחזק, על הרוממות וההמלכה לצד הדין בר"ה.
נו...נכתב ע"י מיצוג;1738911:מי שמענין אותו יש לי על זה קטע יפה וחזק, על הרוממות וההמלכה לצד הדין בר"ה.
נכתב ע"י ערך רב;1738991:נו...
נכתב ע"י אסתיג;1739751:העניין הוא שלולא הכותרת והפתיח, ספק הייתם נכנסים ספק לא מתייחסים. נכון?
אז תכלית, הכותרת פעלה את פעולתה.
אבל מה? בכללי, אנשים פה נוטים לפרסם אשכולות תחת כותרות מקפיצות ומפוצצות רק כדי למשוך את החברים להכנס פנימה וליטול חלק באשכולם. על כל דבר פעוט תתנוסס הכותרת "דחוווווףףףףף!!!
אולי החסרתי עוד כמה סימני קריאה...
שימו לב שלרוב אין לכך שום הצדקה, מעבר לגזל הזמן שזה גורם, והניצול כשאנשים נכנסים במטרה לעזור, לסייע ולהושיט יד, כשבעצם הבקשה הדחופה קטנונית במקרה הטוב.
נכתב ע"י מיצוג;1738911:זה לא קשור, הצורה בה נאמרו הדברים מלחיצה מוות, עם הקבלות לעולם המשפט האזרחי
ר"ה הוא יום דין אצל מלך מלכי המלכים אבל גם יום מלא רחמים ואהבת ה'.
הקב"ה לא בא לתפוס אותנו על חם על מה שבצענו. אלא מחכה שנתקרב אליו ונמליך אותו
אין לא ענין לאמלל משפחות כמו הגברת שמשתפכת כאן. הוא רוצה שיעשו תשובה וזה המהות של היום הזה, אין ענין לשבת ולשקשק ולפחוד כמו ארנבות בלי לעשות דבר זה ההפך מהדרך התורה. יש ענין לפחד אבל גם לעשות עם זה משהו, והקטע הנ"ל מעורר פחדים נוראיים בלי פרופורציה.
מי שמענין אותו יש לי על זה קטע יפה וחזק, על הרוממות וההמלכה לצד הדין בר"ה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים