כתוב לעשות שיחזור או אתחול?כותב לי במחשב שצריך לעשות שיחזור,
איתחולכתוב לעשות שיחזור או אתחול?
בכל אופן אל תעשה כלום בנתיים
איך עושים?תאמת קרה לי פעם אחת שנדפק לי כרטיס שלם וגם לאחותי קרה דבר כזה
ושלחתי למומחים ושילמתי ממש יקר ואחר כך שחזרתי לבד בבית ויצא לי אותו דבר כמו אצל המומחים
לפי דעתי חבל על הכסף אבל לא מתחייב
תסתכל באשכול הזהאיך עושים?
www.prog.co.il
אני יכול לעזור בשליטה מרחוקכותב לי במחשב שצריך לעשות שיחזור,
ובמצלמה כותב שגיאת כרטיס זיכרון!!!
עדיף באזור ירושלים.
התוכנה בעברית?אני לא טכנאי שיחזורים אבל יש לי קצת נסיון כך שאתרום את חלקי.
קודם כל ברגע שקורה כזה דבר לנסות לבדוק ממה זה קרה כי יש לזה כמה סיבות
הכרטיס נהיה מלא תוך כדי צילום\הקלטה והמחשב מקבל כרטיס זכרון מלא עד אפס מקום ללא יכולת לקרוא את הנתונים. או שהוציאו את הכרטיס תוך כדי פעולה. ובמקרה כזה גם הקובץ יכול להיות וירוס (יסלחו לי הטכנאים המומחים אם יחלקו עלי בנושא הוירוסים אבל הכל מנסיון אישי שלי מבלי למידה לעומק...)
בשתי האופציות האלו אין צורך לרוץ לטכנאי יש תוכנה ידידותית בשם diskdrill (פליז זה עולה כסף אל תתעצבנו עלי שזה ההמלצה היחידה שלי...) שמשחזרת הכל
לי אישית הגיעו כמה מקרים של הקלטות אירועים שטכנאי ההקלטות לא שם לב והדיסק התמלא עד הסוף והתוכנה עשתה עבודה מושלמת.
כל נושא השיחזורים מגיעים כאשר הדיסק תקול אבל לא במקרה של תקלה שכתבתי למעלה שאז אין שום בעיה להריץ את תוכנת השיחזור.
אשמח לביקורת מאנשים עם נסיון כאן
drw_trial_setup אבל היא הרבה יותר מסובכת וצריכה קוד הפעלה
לא יפה לצחוק על מישהו שטועה.....trial = ניסיון setup = התקנה
ככה ששם התוכנה שנשאר ממה שכתבת הוא drw שזה לא שם של שום תוכנה אלא ככל הנראה ראשי תיבות של disk recovery wizard - אשף שחזור דיסקים ואני חושב שמדובר בתוכנה easeus recovery
יש לך ?יש הרבה תוכנות שחזור חלקם טובות וחלקם פחות השאלה מה מתאים לאירוע הנ"ל
אם אני לא טועה כאן הבעיה משהו במחיצה ולכן הכי טוב ש @מתכנת חובב יתקן לך את זה דרך שליטה מרחוק
ואם לא, תשתמש/י ב-R STUDIO שהבאתי שטוב לבעיה הנ"ל
במקרה של מחיקה EaseUS שהביא @אלי @@@ מאוד טובה ופשוטה לשימוש ודרך אגב יש אותה גם פרוצה ובעברית
תכתוב מייליש לך ?
אשמח לקבל
תודה
העליתי בעבר במתמחים, תוכל לבדוק שםיש לך ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים