שפרצו לצאט פרטי ומחקו משם דברים שמעתיתודה על התשובה.
האם אי פעם מישהו נתקל בפריצה דומה על גבי אינטנרט נטפרי?
כן.תודה על התשובה.
האם אי פעם מישהו נתקל בפריצה דומה על גבי אינטנרט נטפרי?
אני לא מתימר להיות @משחזר מידעבעקבות האשכול פה יש לי כמה שאלות:
1. האם כל אחד חשוף לסחיטות מעין אלו, או רק מחשבי עסקים?
2. האם קבצים השמורים במחשב עצמו ניתן גם להשתלטות או רק קבצי אונליין בשרתים?
@משחזר מידע
יש קבוצות שמתמקדות בעסקיים ויש קבוצות שמתמקדות בפרטייםהאם כל אחד חשוף לסחיטות מעין אלו, או רק מחשבי עסקים?
כל תוכן המחשב שנפרץהאם קבצים השמורים במחשב עצמו ניתן גם להשתלטות או רק קבצי אונליין בשרתים?
אין קשר.שפרצו לצאט פרטי ומחקו משם דברים שמעתי
וזה עובדה גם שנטפרי יכולים לחסום תמונות בצאט' פרטי
מה מומלץ?במחשב הבא, תתחיל מתיקון הטעות הזו...
לדעתי ווינדוס 10 (כמובן כל עוד יש לו תמיכה ועדכונים, ובנתיים יש לו)מה מומלץ?
לצערי יוצרי הוירוסים האלה יותר מתוחכמים מיוצרי האנטי וירוסהתקנת אנטי וירוס מונעת מקרים כאלו
ענן זה לא שרת??גם בענן
בהזדמנות אם תוכל תספר לציבור היכן מצאת באגים וקריסות.כרגע בווינדוס 11 נתקלתי בהרבה באגים וקריסות
חברות אחסון המידע מאובטחות יותר מהמשתמש הרגיל.ענן זה לא שרת??
תלוי מיחברות אחסון המידע מאובטחות יותר מהמשתמש הרגיל.
בנוסף הם מחזיקות את החומר בכמה שרתים שונים
באגים אני מדבר על הרבה דברים שב10 זה היה בלחיצה אחת וב11 כמה וכמה, לדוגמה כמה זמן נשאר לבטריה -ב10 פשוט מרחפים מעל הסמל ב11 הוא מראה רק אחוזים וצריך להיכנס לתוך ההגדרות. עוד התחברות לווי פי גם עוד כמה לחיצות ההתחל לא נח כמו ב10, התפריט הימני שנבלע לתוך עצמו... וכן הדבר הכי משמעותי לדעתי זה הגרירה לחלון אחר שאי אפשר דרך שורת המשימות. מאמין שיש עוד דברים פשוט זה מה שעלה לי הרגע.בהזדמנות אם תוכל תספר לציבור היכן מצאת באגים וקריסות.
תלוי מי
תתפלא לשמוע שהרבה חברות לאחסון מידע שטוענים את הנל ברגע האמת, עצוב לשמוע מה שהלך שמה
לאחרונה חברה כזאת בארהב פשטה רגל בגלל וירוס כופר
באגים אני מדבר על הרבה דברים שב10 זה היה בלחיצה אחת וב11 כמה וכמה, לדוגמה כמה זמן נשאר לבטריה -ב10 פשוט מרחפים מעל הסמל ב11 הוא מראה רק אחוזים וצריך להיכנס לתוך ההגדרות. עוד התחברות לווי פי גם עוד כמה לחיצות ההתחל לא נח כמו ב10, התפריט הימני שנבלע לתוך עצמו... וכן הדבר הכי משמעותי לדעתי זה הגרירה לחלון אחר שאי אפשר דרך שורת המשימות. מאמין שיש עוד דברים פשוט זה מה שעלה לי הרגע.
קריסות גם אני חווה הרבה, אם פעם הנחתי שזה בגלל שהחומרה לא הייתה הכי חדישה, עכשיו עבדתי עם מחשב הכי חדש שיש (I7 דו 11H ו3050 RTX) וגם אצלו האקספלורר קרס כמה פעמים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים