אצלי מועיל כבר כמה חודשים, הייתי צריך להחליף לו בתקופה הזו פעמיים תנוחה, כי הם התרגלו והבינו שזה דחליל.יש עורב מפלסטיק בטמבור לתלות או להעמיד בפרגולה
ויש עיצה לתלות דיסקים וזה מחזיר סנוור ומעיף אותם
כמובן באיזה צורה מעל הפרגולה
קראו מעט על המיינות בויקיפדיה, ותבינו שזה עוד פיקח ומתוחכם כך שסביר שקשה להיפטר ממנו.אולי הדוקרני פלסטיק יותר גבוהים כך שהמיינות גם לא יוכלו לנחות?
לגבי יונים אולי עדיף להזמין לוכד יונים מוסמך שגם ייקח אחריות על העסק ויביא לתוצאה טובה.המצב במרפסת שלנו מ ז ע ז ע
כולה מלוכלכת מיונים
כמה שמנקים תוך יום מתלכלך שוב
הם עומדות על הפרגולה, על המעקה, וסתם כך נוחתות לביקור בתוך המרפסת
המרפסת לא בשימוש מרוב לכלוך
הבו רעיונות כיצד להבהיר להן שלא כאן מקומם?
העורב לא תמיד עוזריש עורב מפלסטיק בטמבור לתלות או להעמיד בפרגולה
ויש עיצה לתלות דיסקים וזה מחזיר סנוור ומעיף אותם
כמובן באיזה צורה מעל הפרגולה
12 שח לחצי מטרדבר יקר?
או רובה מיםלא ניסיתי אבל......
תקנו רחפן צעצוע, ובמשך שבוע שבועיים תטרטרו את היונים כל הזמן, נראה לי שהם יחפשו מקום אחר.
כתבת את כל ויקפדיה ב4 שורות....זה מיינה
ציפור פולשת שהגיעה לארץ והתרבתה מהר על חשבון אזורי מחיה של עופות אחרים שהיו פה.
היא חכמה וחצופה
![]()
וואוונסו את הדשא זה ממש מפליא
ואין לי אחוזים במניות הדשא הסינטטי![]()
יש משהו שכן מרתיע את החצופה הזו ???זה מיינה
היא חכמה וחצופה
![]()
אנחנו שמנו ברצפה כמובןוואוו
אני רוצה להבין היכן להניח את הדש הסינטטי ?
העם על הרצפה או היכן שהיונים דוגרות - על הפרגולה וכדומה ???
וואלה, פעם היא נכנסה לי לסלון דרך החלון, גם היונים העיזו ונכנסו באותה תקופה (נראה שגילו פתאום איזה בית יפה...), עד שעשינו רשת וחסל...זה מיינה
היא חכמה וחצופה
![]()
מניסיון?או רובה מים
לאמניסיון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //