אפשר בעוד נושאים בתחב"צ או רק שינוי מסלול?אפשר להשאיר לי באישי את הפרטים:
איזה קו; מה המסלול; ומה הבעיה, ואני יטפל בזה בל"נ.
צפה בקובץ המצורף 293487
למה לא?אפשר בעוד נושאים בתחב"צ או רק שינוי מסלול?
אם אתם חסידי בעלז- לאייכלר.כנוסעת קבועה בקו מסוים הייתי רוצה להציע שישנו את מסלול הנסיעה
דבר שיחסוך לנוסעים כחצי שעה (!)
למי עלי לפנות?
למשרד התחבורה? לאגד?
או שצריך למצוא איזה ח"כ שיעזור בענין?
אייכלר עוזר לכולם!!!!!!!!!אם אתם חסידי בעלז- לאייכלר.
אם לא, תמשיכו לסבול מהמסלול הלא הגיוני בעליל של מסלולי הקווים הבינעירוניים בירושלים.
נכון מאד.אייכלר עוזר לכולם!!!!!!!!!
אולי הגיע הזמן להזמין סקר מיקצועי בלתי תלוי שיבדוק כמה אנשים הכן נהנים מהסיבוב של בעלזא והאם זה שווה את הזמן והמאמץ לדעתי כל הרטינות זה בגלל שאנשים מרגישים שזה משרת קבוצה מאוד קטנה של נוסעים ומכאן הזעם שעולה מידי פעםנכון מאד.
עד כדי כך שאין אחד מן העולים לירושלים והיוצאים ממנה שאינו מכיר את קרית בעלז לרחובותיה ותחנותיה.
זה מה שבעריש מציע לבדוק מקצועית ולא מגזריתהטיול בבעלז זה תוספת של בין מינימום 6 דקות מתי שהכל פתוח עד 20 דקות ומעלה, תכפילו במאות אוטובוסים ביום ובעשרות נוסעים באוטובוס ותוסיפו עלות של דלק וזיהום אויר ופקקים וכו'
אגב הקוים לדרום לא עוברים דרך בעלז, ועל אף שאני צריך דוקא כן את התחנה בבעלז אני מאוד נהנה שהם לא נכנסים ויוצאים מהעיר תוך מקס' 15 דק' מהיציאה בירמיהו/הצבי.אולי הגיע הזמן להזמין סקר מיקצועי בלתי תלוי שיבדוק כמה אנשים הכן נהנים מהסיבוב של בעלזא והאם זה שווה את הזמן והמאמץ לדעתי כל הרטינות זה בגלל שאנשים מרגישים שזה משרת קבוצה מאוד קטנה של נוסעים ומכאן הזעם שעולה מידי פעם
אולי הגיע הזמן להזמין סקר מיקצועי בלתי תלוי שיבדוק כמה אנשים הכן נהנים מהסיבוב של בעלזא והאם זה שווה את הזמן והמאמץ לדעתי כל הרטינות זה בגלל שאנשים מרגישים שזה משרת קבוצה מאוד קטנה של נוסעים ומכאן הזעם שעולה מידי פעם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים