- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1685654:ברור
אבל תיקנתי, שלא תצא תקלה תחת ידה....
לא תצא תקלה תחת ידה, כי:
נכתב ע"י rosmarin;1684791:לא איכפת לי צלם עם קומפקטית,העיקר שהיידים שלי יהיו פנויות.
נכתב ע"י קקטוס;1685654:ברור
אבל תיקנתי, שלא תצא תקלה תחת ידה....
נכתב ע"י rosmarin;1684791:לא איכפת לי צלם עם קומפקטית,העיקר שהיידים שלי יהיו פנויות.
איזה יתרון משמעותי, יש לצלם שיעבוד עם קומפקטית - על כל חובבן מצוי?נכתב ע"י rosmarin;1684791:לא איכפת לי צלם עם קומפקטית,העיקר שהיידים שלי יהיו פנויות.
נכתב ע"י הלו קיטי;1685809:קקטוס הארוע נעשה בכיתה ולא באולם
בכיתה בדכ יש חלון גדול שיכול לשמש תאורה מצוינת
וגם אם התאורה לא תצא מושלמת זה עדיף בעיניי מאשר להביא את המצלמה הענקית ולהסיח את הילדים הקטנים מהנושא העיקרי של החגיגה
זה לא לאלבום פרסומת של הסטודיו, כולה לאלבום של הילד 10-15 תמונות מזכרת מהארוע מספיק לחלוטין
כך לדעתי
המון מזל טוב ורוב נחת!
נכתב ע"י E&A;1685682:איזה יתרון משמעותי, יש לצלם שיעבוד עם קומפקטית - על כל חובבן מצוי?
)
תקראי שובנכתב ע"י bbr;1685831:לא יודעת כלום בקטע המקצועי, אבל צלם יסיח את הדעת של הילדים מהחגיגה הרבה יותר מאשר כשהאמא מצלמת.
נכתב ע"י שושיה;1685355:אנ'לא מצליחה להבין למה להביא צלם? למה שאת לא תעשי את זה?
נכתב ע"י הלו קיטי;1685809:קקטוס הארוע נעשה בכיתה ולא באולם
בכיתה בדכ יש חלון גדול שיכול לשמש תאורה מצוינת
וגם אם התאורה לא תצא מושלמת זה עדיף בעיניי מאשר להביא את המצלמה הענקית ולהסיח את הילדים הקטנים מהנושא העיקרי של החגיגה
זה לא לאלבום פרסומת של הסטודיו, כולה לאלבום של הילד 10-15 תמונות מזכרת מהארוע מספיק לחלוטין
כך לדעתי
המון מזל טוב ורוב נחת!
נכתב ע"י E&A;1685682:איזה יתרון משמעותי, יש לצלם שיעבוד עם קומפקטית - על כל חובבן מצוי?
תפרסמי באיש את רעהו, יהיו הרבה קופצים על כזה ברטר - שצלמת תחזיר להם חזרה בצילום מקצועי.
להציע את זה כאן, זה בערך כמו שסנדלר יבקש מקולגה שלו שיתקן לו את הנעל בתמורה לברטר בתיקון חוזר. (בכוונה אני עושה שימוש בדוגמא של סנדלר, שהרי הסנדלר הולך יחף...)
נכתב ע"י קקטוס;1685629:את מתכוונת לומר שבכל מקרה לא מסתכלים אחר כך על התמונות.. אז זה לא כל כך משנה.
אבל באולמות של חיידרים עם תאורת פלורוסנטים דלוחה, מצלמה קומפקטית נותנת תוצאות כל כך גרועות, שפשוט חבל להביא אותה
עדיף לא לצלם בכלל.
נכתב ע"י יעל א;1685375:הערה קטנה ברשותכם/ן:
שימו לב כשיש בקשות כאלה, של צילום בתמורה ל....(לא כסף) מצד לקוחות זה די מקפיץ.... אז כאן המקום להבין גם את הצד השני שרוצה לחסוך
לא כתבתי שאין עדיפות, אלא כתבתי שאין עדיפות משמעותית!נכתב ע"י יצירתית;1685851:למקצוען אין עדיפות על חובבן???
את בעצם אומרת שכל היתרון של הצלם על חובבן זה הכלי היקר שבידו.... והידע לא שוווה כלום???
העלבת את המקצוע
אח"כ שואלים פה למה כל אחד שקנה מצלמה מקצועית מרגיש מיד שהפך למקצוען
התבלבלתי.........![]()
נכתב ע"י E&A;1686476:כשצלם מחזיק בידיו מצלמה קומפקטית, מעבר לשליטה מסוימת ומוגבלת בקומפוזציה ובתאורה - אין לו שום יתרון על פני חובבן שמתמצא קצת בצילום ומשוטט בפורום צילום.
חובבן, כוונתי ל-נכתב ע"י rosmarin;1686598:את קצת צודקת, אבל השאלה היא מה זה חובבן? כי יש הרבה 'צלמים' שהם בעצם חובבנים, ואז את צודקת, יש מה להשוות אותם לתלם מקצועי עם ציוד חובבן.
כמובן שיש גם חובבנים שהם מצלמים ברמה מקצועית - אך לא עוסקים בצילום כמקצוע אלא כתחביב. (לא ידוע לי על צלמים כאלה שמסתובבים כאן, את יכולה למצוא אותם באתרים של צילום טבע צפרות וכדו'.)נכתב ע"י E&A;1686476:חובבן שמתמצא קצת בצילום ומשוטט בפורום צילום.
אני אישית, בסדר עדיפויות שונה.נכתב ע"י rosmarin;1686632:חובבן אני מתכוונת לאחד שאמרו לו שהוא מוכשר בצילום וזה הספיק לו כדי לעסוק בזה בצורה מסחרית
אז במקרה כזה הקומפקטית עדיפה.
נכתב ע"י E&A;1686648:אני אישית, בסדר עדיפויות שונה.
עדיף לי מצלמה מקצועית עם פלאש נייד - לאחר כיוונון המצלמה והפלאש לתנאי החדר פלוס/מינוס (כמובן שאחר כך תיקוני חשיפה על קובץ הראו), מאשר קומפקטית ביד של הצלם התורן (בתנאי שהוא יודע להפעיל בצורה מינימלית את המקצועית, פוקוס, ושלא יערוף ראשים).
נכתב ע"י rosmarin;1684511:אנחנו לא חסידים
ירושלמים חסידים. ופשוט אני אוהבת את לג בעומר.
נכתב ע"י yaffab;1686809:ולי לא היה ספק שאתם חסידים.
העלית לא מזמן, תמונה של ילד על דשא ירוק ליד אברך חסידי ולא היה לי ספק שזה בנימין המדובר.
מעניין...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים