נשמע נחמד, אני די פנוי...נכתב ע"י א' גליק;884075:ההצעת מחיר היא לא בשבילי, הוא ביקש ממני שאני ישיג לו משהוא,
ההדמיה לא דחופה לעכשיו,
הוא רוצה הדמיה חיצוני ופנימי,
הבנין 3 קומות,
כולל ריהוט וכו',
השאלה שלי היא מי רוצה.
נכתב ע"י גיל קוליוק;883624:הוא רוצה שתבנה ריהוט מסוים (כוונתי האם אתה צריך למדל את הריהוט), או שלא משנה לו? כמה תמונות הוא רוצה?למתי הוא צריך? (לדחיפות יש גם מחיר).
כמובן, לפי השירטוטים, כמה קומות, פנימי, חיצוני.
תעריך כמה זמן יקח לך, ולפי זה תתמחר, כמו-כן זה תלוי באיכות עבודתך, ובמהירות שאתה עובד.
סליחה על ההקפצה, אבל ...נכתב ע"י נחמי ווייס;885884:לתועלת הרבים, אולי בכל אופן, במקום לכתוב כל פעם את הדברים שתלויים בהצעת מחיר, יש למשהו כאן את המחירים שלוקחים עבור כל אחד מהקריטריונים, ע"מ לנוכל לדעת איך לתמחר את העניין?
השאלה היא איך הנגר יודע כמה מחיר לקחת במיוחד על העבודה הראשונה...?נכתב ע"י גיל קוליוק;893973:סליחה על ההקפצה, אבל ...
אענה לשאלה זאת, בשאלה אחרת, על-מנת שתשובתי תובן יותר טוב.
השאלה -
כמה עולה לבנות ארון אצל נגר?
נכתב ע"י יניב;893994:השאלה היא איך הנגר יודע כמה מחיר לקחת במיוחד על העבודה הראשונה...?
אמת ויציבנכתב ע"י גיל קוליוק;894024:ראשית, IP תתחדש על הלוגו.
שנית, לא סתם, כתבתי שאלה זו.
בין אם הנגר חדש במקצוע או ותיק (למרות שזה גם נתון), זה תלוי - איזה ארון, ספרים, בגדים? איזה סוג עץ? מה המידות? כמה מדפים, כמה חלוקות וכו' וכו' וכו'.
איך אני יתמחר באויר? אם זה מידול, תלוי מה האוביקט, וכמה זמן יקח לי להשיג את התוצאה, איזה טקסטורה - כמה אני יצטרך לעבוד על זה, וכן מיפוי האובייקט, אם זה רנדור, תלוי בסצינה - גודל, כמות פוליגונים, תאורה, חומרים וכו'. אם זה ריג - תלוי מה הדמות צריכה לעשות, ומה הלקוח רוצה. אם זה אנימציה - איזה אנימציה - דיבור, הליכה, ריצה וכו' וכו'.
כתבתי רק מספר משתנים, אך יש עוד משתנים. וכן כל אחד איך הוא מכיר את עצמו, כמה זמן יקח לו, כמה רמת המקצועיות שלו.
נקודות צדדיות - כמה זה דחוף, האם הוא לקוח פוטנציילי לעוד עבודות, כמה סבבי תיקונים קבעתם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים