נכתב ע"י דירה מושלמת;2494910:אני אף פעם לא השתמשתי במחשבון האדריכלים הזה (הוא נמצא באתר סאף) מכיוון שהמחירים שלהם גבוהים מאד.אצלנו לא משלמים כ"כ הרבה.
כמו כן אין בו אפשרות של כל הארץ.הוא רחב מידי.
אני עושה ברור אצל 2-3 מעצבות בארץ לפני שאני נותנת מחיר סופי. כמה הן היו לוקחות.ממש לפי סכומים. בד"כ כשהחלטתי על מחיר-לא טעיתי כשהשוויתי איתן.
נכתב ע"י שירה ב;2495155:בSAF המחירים גבוהים מידי לטעמי..
אציין גם שמדובר בקרובת משפחה , כך שאני רוצה לתת לה מחיר טוב יותר מסתם לקוחה.
בין כמה לכמה הייתן לוקחות על מ"ר?
מישהיא אמרה לי 80-120, אז חשבתי בגלל קרובת משפחה לקחת 70.
האם ריאלי? יקר מידי?
נכתב ע"י shifrbor;2495435:לדעתי 70 ממש לא יקר בכלל ואכן מקובל מאד כשזה תכנון - עיצוב פנים לקחת לפי עלות למ" ר,
פחות מ70 זה לדעתי כבר לא שווה... שוב לא יודעת עד כמה חשוב לך לעשות מחיר זול בשבילה...
מה אופי הקירבה ... אבל 70 נשמע בסדר
נכתב ע"י ELFISH;2495563:מה כולל הסכום הזה?
גם עיצוב מטבח? קניות של חומרים?
קבלתי הצעת מחיר של כמעט 40 אלף ל160 מ"ר אבל כולל פיקוח על העבודה בשטח. עדיין נשמע לי המון (מעצבת שעובדת יותר עם ציבור דתי וחילוני)
נכתב ע"י דירה מושלמת;2495609:הסטנדרט הוא בין 80 ל-120 למ"ר.
ודוקא כשאת אומרת משפחה.קחי בחשבון. שלפעמים הם אלו שהכי ינצלו אותך.
לא תוכלי לסגור להם את הטלפון בעדינות,
יפגשו אותך בכל הזדמנות וירצו שתדברי איתם על התוכניות,
ירשו לעצמם לערב עוד כמה מבני המשפחה,
ובסוף..תוותרי להם יותר ממה שהם יסכימו איתך....
לא. יש היתר. תכנון, בחירת חומרים, מטבח וריהוט, פיקוח על העבודה והלבשת הבית במשך 3 חודשים אחרי סיום הבניה.נכתב ע"י shifrbor;2496009:ה70 רק בגלל שזה משפחה.... ורשמה שרוצה לעשות לה מחיר זול במיוחד...
ואני עובדת גם כן הרבה עם הציבור דתי חילוני ושם באמת לוקחת יותר ....
זה גם היתר אולי ה 40 אלף כי נשמע קצת הרבה רק לתכנון ועיצוב.... זה יוצא 250 למר
נכתב ע"י ELFISH;2496105:לא. יש היתר. תכנון, בחירת חומרים, מטבח וריהוט, פיקוח על העבודה והלבשת הבית במשך 3 חודשים אחרי סיום הבניה.
נראה לי שזה פשוט לא מתאים למה שאני צריכה שזה משהו הרבה יותר פונקציונלי ולא הום סטיילינג...
נכתב ע"י ELFISH;2496105:לא. יש היתר. תכנון, בחירת חומרים, מטבח וריהוט, פיקוח על העבודה והלבשת הבית במשך 3 חודשים אחרי סיום הבניה.
נראה לי שזה פשוט לא מתאים למה שאני צריכה שזה משהו הרבה יותר פונקציונלי ולא הום סטיילינג...
נכתב ע"י דירה מושלמת;2497287:אם מדברים על עיצוב פנים כולל פיקוח. אז 70 ש"ח בודאי מאד קצת למ"ר.
פיקוח בניה לוקחים 3000 ש"ח לחודש. זה כבר 3 חודשים במקרה הטוב...
1000 ש"ח ליום קניות. בין 8-10 שעות.
כנראה שהמעצבת שנתנה מחיר גבוה(ואפילו מאד...) לקחה אפשרות שהשיפוץ יתארך. או שתסתובבו הרבה.
אם את אומרת שלא צרך כ"כ הום סטיילינג.אז העיצוב הרבה יותר מוגדר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים