נכתב ע"י photosbyrik;293513:כמו ששלמה כתב אין כזה דבר מחיר שהולך להכל אם זה צילום לאינטרנט לאתר זה תמונה אחת ואם זה לפרוספקט זה עבודה אחרת. בכל אפון אני אישית לא מצלמת דברים כאילו עכשו אני יותר מדי עסוקה אבל יש לי חברה מאוד מוכשרת שמצלמת דברים כאילו אם את מעוניינת תישלחי לי אימל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י photosbyrik;293542:אני ממש לא מסכימה אם אני עושה קטלוג של תכשיטים לקניה לאינטרנט זה לא אותו דבר אם אני מצלמת תכשיט לשילטי חוצות שאני רוצה שהצילום לפעמיים יהיה יותר אווירה ולא רק המוצר עצמו.
תסכים איתי שהתמונה של נעליים בקטלוג שהסוכן שמביא לתת לחנות ליבחור לא אותו צילום שהם עושים לפירסום כמו על קופסאות או מגפיים על אבנים ודברים כאילו.
נכתב ע"י yossmor2;293589:tamiro ו- photosbyrik ,
אין כאן ויכוח בכלל, על ה"אוירה" (אם קיימת בכלל) יחליט הלקוח.
אין הבדל בצילום עצמו בין לאינטרנט או לקטלוג, בשניהם התמונה המקורית צריכה להיות באיכות הגבוהה ביותר.
בדרך כלל עבור קטלוג אני מבקש להכיר את הקונספט ולפעמים נותן המלצות, אבל זה לא קשור לצילום עצמו.
נכתב ע"י yossmor2;293623:ריקי, לצלם בדרך כלל אין שיקול דעת איך יהיה העיצוב הסופי,
למרות שאפשר להמליץ ולייעץ, כל נושא הסטיילינג, אין זה מאחריות הצלם כלל.
נכתב ע"י yossmor2;293589:tamiro ו- photosbyrik ,
אין כאן ויכוח בכלל, על ה"אוירה" (אם קיימת בכלל) יחליט הלקוח.
אין הבדל בצילום עצמו בין לאינטרנט או לקטלוג, בשניהם התמונה המקורית צריכה להיות באיכות הגבוהה ביותר.
בדרך כלל עבור קטלוג אני מבקש להכיר את הקונספט ולפעמים נותן המלצות, אבל זה לא קשור לצילום עצמו.
נכתב ע"י photosbyrik;294214:האיכות צריכה להיות בשניהם אותו איכות אבל ההשקעה בעיצוב מאוד שונה, ובטח לוקחים מחיר שונה לפי מה שעושים את זה.
כך לפחות זה בעולם הגדול.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים