- הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף דוגמא של הצעת מחיר של איור דיגיטלי.
אני צריכה לשלוח ללקוח ואין לי מושג איך עושים את זה.
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
לקוח פרטיזה גוף רישמי או לקוח פרטי?
אז לא צריך להסתבך,לקוח פרטי
יש לך דוגמא?אז לא צריך להסתבך,
תכתבי לו במייל חוזר זה עולה כך וכך את יכולה גם להוסיף בגלל ש... (פרטים, מחקר וכד') וכו'.
מעדיפה לא לחשוף תכתובת פרטית שלי, אבל עוד פעם לא רואה צורך בדוגמא סה"כ לשלוח מייל ולכתוב מחיר.יש לך דוגמא?
זה ממש דחוף!
תודה רבה!
???תעשי לעצמך הערכה עצמית- ציור דיוקן זה משהו שצריך להיות מדויק כמו ברוסיה. בהצלחה!
זה ממש תלוי, זה משתנה מציור לציור...כמה זמן לוקח לך?
זכור לי מחירון כזה של דיוקנים רק אני לא זוכר אם זה מהשיעורים או שראיתי במקום אחר,זה ממש תלוי, זה משתנה מציור לציור...
אבל אין אף אחד שיכול לעזור ל בדוגמא להצעת מחיר וכמה לוקחים+-??????
אחרי הצעת מחיר אם רוצים אותך כדאי לחתום חוזה שזה כבר עניין אחר, לא כדאי לעבוד בלי חוזה!זכור לי מחירון כזה של דיוקנים רק אני לא זוכר אם זה מהשיעורים או שראיתי במקום אחר,
קיצער,
מה שזכור לי זה בין 750-1500 לציור דיוקן צבעוני (שחור לבן זה פחות במחיר כנראה... רק שלפעמים הוא יותר ברמה)
וזה דוקא לציור פרטי, אם זה לבית עסק או חברה וכו' המחיר משתנה בהתאם לרמת החשיפה ויכול להגיע גם ל 5000!!
בכל אופן לגבי נוסח הצעת מחיר באמת לא צריך להילחץ יותר מדיי, פשוט לנסח משהו אישי כזה שמספק אותי בעניין זה שהוא מכסה את הפרטים בתהליך העבודה (מי המזמין, מי היוצר, על מה מדובר, משך זמן העבודה +תאריך הגשה) וכמובן- המחיר שמשקף את המאמץ וההשקעה הספציפית ליצירה שלי.
אם זה חברה או עסק, כבר צריך נוסח יותר מפורט...
תודה רבה, ממש עזרת לי!זכור לי מחירון כזה של דיוקנים רק אני לא זוכר אם זה מהשיעורים או שראיתי במקום אחר,
קיצער,
מה שזכור לי זה בין 750-1500 לציור דיוקן צבעוני (שחור לבן זה פחות במחיר כנראה... רק שלפעמים הוא יותר ברמה)
וזה דוקא לציור פרטי, אם זה לבית עסק או חברה וכו' המחיר משתנה בהתאם לרמת החשיפה ויכול להגיע גם ל 5000!!
בכל אופן לגבי נוסח הצעת מחיר באמת לא צריך להילחץ יותר מדיי, פשוט לנסח משהו אישי כזה שמספק אותי בעניין זה שהוא מכסה את הפרטים בתהליך העבודה (מי המזמין, מי היוצר, על מה מדובר, משך זמן העבודה +תאריך הגשה) וכמובן- המחיר שמשקף את המאמץ וההשקעה הספציפית ליצירה שלי.
אם זה חברה או עסק, כבר צריך נוסח יותר מפורט...
לא ידעתי שיש הבדל בין איור דיגיטלי לאיור ידני...אני צריכה דחוף דוגמא של הצעת מחיר של איור דיגיטלי.
תודה רבה!!!
הכוונה כל דוגמא שהיא על הצעת מחיר בנושא: איורלא ידעתי שיש הבדל בין איור דיגיטלי לאיור ידני...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים