צודקת, לא סיימתי שם. תודהנכתב ע"י b.m;611450:מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש במתח!
תעלה את ההמשך, מחכה להפי- אנד.
רק הפסים על הבגד לא מסתדרים לי, הם לא נוסעים עם בכיוון הבגד...
יופי של עבודה!!!
נכתב ע"י RacheliArt;611604:מגניב.
הפה של האיש מזכיר את הומר סימפסון...
והצוואר...לא כ"כ מסתדר.
הכלב מעולה.
נכתב ע"י ח. לב;611615:זה בדיוק מה שרציתי לכתוב! מש' סימפסון.... לא בדיוק סימפטי לדעתי....
מבחינת עבודה זה טוב אבל כדאי לעבוד עוד קצת על הפנים.
נכתב ע"י naamah;611814:מה רע בסימפסונים?
צודקת במאה אחוז! במקום להעתיק אתחיל ליצור דמויות משלי. מפחיד, מאתגר אבל שווה ניסיון. תודה!נכתב ע"י ניקול;611826:ואללה, גם אני רציתי להגיב שזה פשוט סימפסון!!
naama ,אין שום רע בסימפסונים. הם חמודים למדי לדעתי, רק שזאת בעיה לדעתי 'להעתיק' דמות. כאילו שהבנאדם לא יודע ליצור דמות חדשה בלי 'להעתיק' דמות קיימת
אין לי שום הבנה בתחום. רק רוצה להגיד שזה יפהפה!! חי ומוחשי!
ווואאאווו, איזו קבלת עולנכתב ע"י ברק09;611857:צודקת במאה אחוז! במקום להעתיק אתחיל ליצור דמויות משלי. מפחיד, מאתגר אבל שווה ניסיון. תודה!
לכל מי שלא הבין שהייתי סרקסטי... קודם כל אני מאוד בעד חיקוי. מי שלמד פעם את תולדות האומנות יודע שכל התהליכים שנוצרו בעולם האומנות, גם החדשנים ופורצי הדרך, נוצרו ע"י חיקוי הבסיס של הדורות הקודמים ובנייה על גביו. לגבי הדמות הספציפית הזאת לא באמת חיקיתי או השתמשתי בהשראה כלשהי וגם לא היה ניסיון ליצור דמות ראלית כמובן.נכתב ע"י ברק09;611857:צודקת במאה אחוז! במקום להעתיק אתחיל ליצור דמויות משלי. מפחיד, מאתגר אבל שווה ניסיון. תודה!
נכתב ע"י ח. לב;611841:אין לנו מספיק דמויות יהודיות להעתיק?! צריך ללכת עד שם????
בובת שימעל'הנכתב ע"י naamah;612296:תזכירי לי בבקשה 5 דמויות כאלה? שמשתוות לאיכות הקו, איפיון הדמויות וההומור של הסימפסונים?
את יודעת מה, אסתפק באחת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים