הקול הבא....

• הוסף לסימניות
אנחנו לא חסמנו את זה בכוונה. זה אמור לעבוד וזה עבד בעבר. יש שם משהו לא ברור שגורם לזה לא לעבוד. אני לא מצליח למצוא מה זה.

אם יש לכם לינק ליוטיוב שמשדר את זה נוכל לפתוח.

• הוסף לסימניות
זה נופל כל כמה דקות,
צריך לנסות שוב וזה נפתח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2065130:
אנחנו לא חסמנו את זה בכוונה. זה אמור לעבוד וזה עבד בעבר. יש שם משהו לא ברור שגורם לזה לא לעבוד. אני לא מצליח למצוא מה זה.

אם יש לכם לינק ליוטיוב שמשדר את זה נוכל לפתוח.

מוזר , כי אצלי מופיעה שזה נחסם מנטפרי ..

• הוסף לסימניות
כנראה רוצים שנמשיך בעבודות הפסח

• הוסף לסימניות
מה הספר של הדירוגים??
דחוףףףף!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e.sh;2065112:
יאווו!!!!
חבר'ה, זה מדהים!!!! עכשיו נשארו משה חדד, יוסי מארק , ומוטי רוטמן.
ואני אומר...
יוסי מארק מנצח!!!!!!!

אחרי הביצוע שלו בגמר אתה עדיין עומד במילתך?

• הוסף לסימניות
המספר של הדירוגים:
073-200-5199
1- בקר
2- הררי
3- חדד
4- מארק
5- רוט
6- רוטמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;2065144:
אחרי הביצוע שלו בגמר אתה עדיין עומד במילתך?

תראה, הוא זמר ענק לדעתי.
אני מודה שהביצוע הזה היה קצת מפדח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;2065148:
המספר של הדירוגים:
073-200-5199
1- בקר
2- הררי
3- חדד
4- מארק
5- רוט
6- רוטמן

יש עומס מטורף, הקו קרס!

• הוסף לסימניות
כבר אפשר להוריד?
מי מתנדב?
אני מסוקרנת :)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לצפות בשידור החי בפלאפון של נתיב?
דרך הגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה