- הוסף לסימניות
לאחרונה אני מנסה להוריד מהיוטיוב ומשם מה הוא כותב לי "הקישור אינו תקין" ולא מוריד לי.
יש לזה פתרון?
יש לזה פתרון?
אולי קשור לחסימהלאחרונה אני מנסה להוריד מהיוטיוב ומשם מה הוא כותב לי "הקישור אינו תקין" ולא מוריד לי.
יש לזה פתרון?
אם כך אז אין לזה פתרון.אולי קשור לחסימה
אם זה קרה פתאומי אז אולי יש לזה כן פתרון בחסימה. לפעמים הם חוסמים משהו בטעות, ולפעמים הם מגלים משהו שבטעות היה פתוח עד עכשיו והם חוסמים...אם כך אז אין לזה פתרון.
אבל עד היום הוא הוריד - זה קרה פתאם....
אז איך פותרים את זה?אם זה קרה פתאומי אז אולי יש לזה כן פתרון בחסימה. לפעמים הם חוסמים משהו בטעות, ולפעמים הם מגלים משהו שבטעות היה פתוח עד עכשיו והם חוסמים...
אנסה ,תנסי להתקשר לנטפרי/נתיב/אתרוג
אווואי תודהבאתר הפרסום החרדי יש אלפי סרטונים קליפים הדרכות שיעורים ועוד וניתן להוריד משם את הסרטונים (אפשר לבדוק שם אם הסרטון שרציתם להוריד נמצא שם)
מצרף קישור
![]()
הפרסום החרדי - המערכת לעסקים וצרכנות של הציבור החרדי
הפרסום החרדי - המערכת לעסקים וצרכנות הגדולה ביותר של הציבור החרדי. מדורים רחבים ומאגרים עצומים בכל תחומי העסקים והצרכנות המיועדים לצביון החרדי בכל דקדוקיו ופרטיו. מדור עסקים ובעלי מקצוע | חנויות וירטואליות בהיקף רחב| דילים | קניות קבוצתיות| מדור נדלן | נופש ואטרקציותharedimnet.co.il
באמת לא הצלחתי לסדר את זה.את צודקת
גם לי יש את הבעיה הזאת כבר כמה ימים שמה שאני מנסה להוריד מיוטיוב הקישור אינו תקין כנראה שיש באמת איזה בעיה בנטפרי אם זה
פעם מוריד, פעמיים לא...... אם זה בעיה קולקטיבית צריך לברר....גם לי זה קורה לאחרונה
מישהו אולי בדק בפורום של נטפרי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים