- הוסף לסימניות
ערכתי את ההודעה הקודמת.יש מצב לצילום מסך?
כי זה לא בעברית אצלי
אני רוצה לדעת איפה זה נראה
ערכתי את ההודעה הקודמת.יש מצב לצילום מסך?
כי זה לא בעברית אצלי
אני רוצה לדעת איפה זה נראה
לא לוקחים מחיר על הרווחים או שכן?הוא מראה את כמות התווים עם רווחים ובלי רווחים.
צפה בקובץ המצורף 813887
ככל הידוע לי לוקחים כולל רווחים.לא לוקחים מחיר על הרווחים או שכן?
מובל לשלם גם על הרווחיםלא לוקחים מחיר על הרווחים או שכן?
על תמלול באמת אין תשלום מקובל.מענין לענין באותו ענין כמה נהוג לקחת על תמלול?
אפשר פירוט לפי כל פרמטרמובל לשלם גם על הרווחים
על תמלול באמת אין תשלום מקובל.
זה מאוד משתנה.
יש שמחשבים לפי תווים/שעות עבודה/שעות הקלטה.
בשונה מהקלדה בתמלול אין כללים מסודריםאפשר פירוט לפי כל פרמטר
דעתי שונה.אני בעד שיעלו את המחירים יותר.
ברור שמחיר של 3 ש"ח לאלף תוים זה בושה לשוק ומיש שלוקח כזה מחיר הוא חב לאחריני ויש גם אירגון גדול שמעסיק בכזה מחיר, אני הייתי בהלם, אבל מחיר מעל 5 ש"ח לאלף תוים לקלדן מקצועי זה (אלא אם כן זה כתב קשה במיוחד) קצת לא פייר, איפה בשוק באיזה מקצוע שלא צריך לימוד מיוחד ולא צריך לשלם לשום קורס אתה יכול להרויח מעל 75 ש"ח לשעה?
אבל אני ישמח מאוד שיעלו גם ל8 ככה אני ירויח יותר.
בהצלחה לכולם ומי שצריך באמת עבודות מוזמן תמיד לפנות.
יש משהו מה שאתם אומרים.דעתי שונה.
גם אם לא לומדים כלום, עדיין העבודה היא עבודה, והיא עבודה סיזיפית ושוחקת.
גרפיקאים למדו קורס או שניים (או יותר) והשקיעו בתוכנות, ומאז והלאה - הם גובים מחירים כיד הדמיון הטובה עליהם.
למה בגרפיקה זה מותר ובהקלדה לא? כי בגרפיקה יש גם ענין וחדוות יצירה?
רק בגרפיקה מקובל מחיר בסיסי ש"לא פותחים מחשב" בפחות מזה... והעבודה גם לא תועבר ללקוח לפני שתהי' העברה לבנק.
כמה אנשים מגיעים לקלדנים עם עבודות קטנות שמתאימות יותר לגרפיקאים (כמו: מודעות, ברכות וכיוצ"ב) ומתפשרים על התוצר משום שלא רוצים לשלם את המחיר ההתחלתי של דף אצל גרפיקאי?
גרפיקאי יכול להרוויח לשעה גם כמה מאות שקלים, מה שקלדן בחיים לא יגיע.
תראו לי את הגרפיקאי שיוציא דף מבחן ב-10 ש"ח או דף קשר בסכום דומה, שזה מה שמצופה מהקלדנית שתקבל דפים כאלו.
יוצא שהקלדן חייב לעבוד הרבה יותר שעות ביום, יוצא עם הרבה פחות משכורת והרבה יותר מותש ושחוק.
נראה לכם שאפשר לעבוד גם אחרי 5 שעות ויותר באותו מרץ ותפוקה של השעה הראשונה בבוקר?
בהכרח התפוקה תלך ותרד משעה לשעה.
נראה לי שאין עוד שום עבודה בשוק שהמחיר לשעה מחייב לעבוד 60 דקות נטו. כל דקה פחות - מורידה את הרווח השעתי. (כי הלוא התמחור מתבסס על הספק לשעה)
מבלי להיכנס לזה שאנשים שנותנים כמות גדולה של חומר מצפים להורדה במחיר. ולמה? יש לי הנחת כמות מהספק שמאפשרת להסתפק ברווח נמוך יותר??? הרי העבודה מכפילה א"ע בהתאם לכמות.
לדעתי גם בהקלדה יש דברים שנלמדים במשך השנים, הוותק מקנה ידע, מניב תוצאה 'נקיה' יותר, ומי שטוען שאין הצדקה למחיר ולהעלאת מחירים בתחום - גורם נזק לכל הקלדנים.
קלדן איכותי וותיק מגיע ל 30 אלף תווים (כולל רווחים) בשעה בלי שגיאות כלל (99.8% דיוק),דעתי שונה.
גם אם לא לומדים כלום, עדיין העבודה היא עבודה, והיא עבודה סיזיפית ושוחקת.
גרפיקאים למדו קורס או שניים (או יותר) והשקיעו בתוכנות, ומאז והלאה - הם גובים מחירים כיד הדמיון הטובה עליהם.
למה בגרפיקה זה מותר ובהקלדה לא? כי בגרפיקה יש גם ענין וחדוות יצירה?
זה כבר מעניין 30 אלף תווים לשעה עדיין לא שמעתי. ל17 פלוס הגעתיקלדן איכותי וותיק מגיע ל 30 אלף תווים (כולל רווחים) בשעה בלי שגיאות כלל (99.8% דיוק),
אני מעסיק קלדן ב 4.5 ש"ח ל 1,000 תווים ויוצא לו קרוב ל 150 ש"ח לשעה,
נשמח למידע בעניין להרבות בתפוקה.כך מי שלא מבין בפקודות מאקרו ודומיהם (כן, לא צריך להקליד את כל המילים ממש! הוא הראה לי פקודות מאקרו מדהימות!)
פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע על כזה הספק. (ואני כבר בתחום בערך 30 שנה)זה כבר מעניין 30 אלף תווים לשעה עדיין לא שמעתי. ל17 פלוס הגעתי
ואולי בגלל זה
נשמח למידע בעניין להרבות בתפוקה.
וכמובן גם אם יש עבודות
כאמור אני לא יודע להקליד מהר (לא יודע אם אני מגיע אפילו ל 10 אלף תווים בשעה),נשמח למידע בעניין
גם אני אם ותק של מעל עשרים שנה ולא יצא לשמוע על הספק כזה.פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע על כזה הספק. (ואני כבר בתחום בערך 30 שנה)
מצטרפת לנכתב לעיל ואשמח לשמוע ולדעת כל דרך שתועיל להעלאת התפוקה.
יבורך מי שיסכים לתרום מנסיונו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //