נכתב ע"י ניקול;2067442:אני חייבת לעדכן אתכן שאפשר להקציף ממש יפה!!
ניסיתי שוב היום, ועלה קצף מצוין!! אוורירי!!
ההקצפה במהירות בינונית!! החץ צריך להיות בדיוק באמצע למעלה!
יש להוסיף מעט מלח ולהקציף בלי סוכר עד שעולה קצף יפה
ואז להוסיף סוכר בהדרגה, ממש ממש קצת עד שגומרים להוסיף את כל הסוכר
בהצלחה לכולן
נכתב ע"י ברייני;2067991:אני מקציפה מצוין עם חלק ההקצפה בבראון .
לפעמים גם לי מתפשלת ההקצפה בבראון גיליתי שזה קורה לי מאחר והכלי קיבול שימושי אצלי מאוד, לפעמים גם כשהוא נראה נקי הוא סופח שומנים מהמאכל שהיה בו קודם ושומן הםואהאויב של הקצף. לכן יש לנקות ביסודיות ומומלץ לעבור עם נייר סופג טבול במיץ לימון שמספח אליו את השומנים.
נכתב ע"י אביגיל אינש;2072211:ממש תודה על הטיפ המצוין!
בזכותך יצא לי קצף מצוין
(לאחר פשלות רבות.. ומאכזבות...)
תודה!
נכתב ע"י save as;2072372:חייבת לציין שאחרי קריאת כל הטיפים, ניסיתי שוב את מזלי, הקצפתי עם מעט מלח במהירות של 5 כ-10 דק' ויצא קצף מעולה!
ד"א, כשאיחסנתי את מעבד המזון אחרי החג, מצאתי בקופסא הוראות בעברית שם רשום שבאביזר הקצפה יש להשתמש במהירות מס' 5.
תודה לכולן על כל העזרה!!!
נכתב ע"י מרים אדריכל;2072476:איזה דגם יש לך עם הוראות בעברית?
אני ממש רציתי לקרוא הוראות בעברית כדי לנצל את הסוף את כל החלקים שיש לי ולא מצאתי בשום אתר...
יש מצב שאת תסרקי ותעלי לטובת כולנו?![]()
ניסיתי לראות מזה, אחד זה לבלנדר מקל, והשני לדגם של מסחטת מיץ, אעלה לפה אם תרצי,נכתב ע"י ניקול;2072733:אני מצאתי (בעזרת גוגל) שנה שעברה הוראות בעברית למעבד מדגם מולטיקוויק 3
יש לי את זה מודפס (משום לא שמרתי כקובץ)
אבל לצערי יש לי בעיה בסורק
עשיתי עכשיו חיפוש קצר ועלו לי שתי תוצאות שעשויות להיות רלוונטיות אך הן חסומות לי
אלה הקישורים, אשמח אם מישהי תוכל להעלות את הקבצים לכאן
http://il.diplotop.com/review/BRAUN/MULTIQUICK 3
http://laptop-notebook.il.diplotop.com/review/BRAUN/MULTIQUICK 5
תודה רבה רבה!!נכתב ע"י ציכי;2075181:
נכתב ע"י ציכי;2075181:
אין לי מילים להודות שטרחת והקפצתמרעננת את השרשור משנת 2016.... לטובת כל מי שצריכה.... ב- 2018...
בעז"ה תיהני מהמקצף של גולדלייןגם אני מצטרפת לתודות,לא הצלחתי עד היום להקציף בבראון,קניתי מערבל מסתובב של גולד ליין במיוחד בשביל זה,ננסה ונראה,תודה ענקית
בהצלחה לכולן באפיות ובבישולים,העיקר בבריאות וברוגע.
אויש, ועשית לפי ההוראות שכתבו כאן?גם אני מצטרפת לתודות,לא הצלחתי עד היום להקציף בבראון,קניתי מערבל מסתובב של גולד ליין במיוחד בשביל זה,ננסה ונראה,תודה ענקית
בהצלחה לכולן באפיות ובבישולים,העיקר בבריאות וברוגע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //