- הוסף לסימניות
לא חושבת שיש הבדל.זה במקרה כשמגררים את הקליפה דק, לא כשמדובר בסרט...
סרטים דקים- ז'וליאנים אפשר לקלף בלי הציפה הלבנה.
לא חושבת שיש הבדל.זה במקרה כשמגררים את הקליפה דק, לא כשמדובר בסרט...
זהו שאני יודעת איך עושים רצועות,רצועות עושים למתכונים ספציפיים שבהם נדרש רצועות ולא גרודת לימון.
כפי שציינתי- בפומפיה על הצד הדק.זהו שאני יודעת איך עושים רצועות,
אבל כיצד עושים גרודת לימון???
תחתכי לפרוסות דקיקות ותשימי בקנקן מים עם קוביות קרח ועלי נענעאבל אין לי מסחטה בבית...
קונים בחנות 100 אחוז מיץ טבעיאיך היו לך 10 כפות מיץ לימון?
תסבירי לי מה זה מה שכתבתרק אני משתמשת במטרנה על בסיס סויה באפיה? נשמר במקפיא לנצח
אולי התכוונה כתחליף חלב???רק אני משתמשת במטרנה על בסיס סויה באפיה? נשמר במקפיא לנצח
חחח אני אעשה רש"י לדברי:תסבירי לי מה זה מה שכתבת
את בטוחה שכל המילים קשורות אחת לשניה?.![]()
וואי. אהההם. שניה.חחח אני אעשה רש"י לדברי:
בעקבות המלצתך על חלב שקדים התפתח דיון לגבי תחליפי חלב פרווה באפיה.
הבאתי את השנקל שלי- שימוש בתמ"ל צמחי לצורך תחליף חלב פרווה.
היתרונות: זה נח, זול, ומחזיק המון זמן במקפיא.
העלתי תהיה: האם אני היחידה שפועלת כך?
(אגב, יש טוענים שנחמד גם בקפה של שבת בצהריים)
אוה, עכשיו רואים שהבנת אותיוואי. אהההם. שניה.
קצת קשה לעיכול.
כאילו, מטרנה בעוגה? איכשהו זה מתקשר לי עם מישהו מהמשפחה שלי שאף פעם אי אפשר לדעת מה שם באוכל
צוחקים עליו שהוא פותח את הארון מעל הקערה ושופך לבנים הכל.
תמיד ההשערה הגרועה ביותר זה מטרנה באוכל...
את מנפצת לי פה אמונה של שנים. שניה אני צריכה לעכל.
רק שאלה, זה לא יוצא יותר יקר מהתחליפים האחרים?
וואיאוה, עכשיו רואים שהבנת אותי
אז כן, מטרנה בעוגה. מנקודת המבט שלי אנחנו מדברות על חלב סויה משודרג. תני לי נקודת מבט אחרת ואני אנסה להתמודד איתה.
לא זוכרת כרגע את התחשיב הכלכלי (למרות שביצעתי אותו יותר מפעם אחת) אבל גם בלי להכנס למיליליטרים וגרמים, אני קונה קופסא פעם באף פעם במחיר של 40 שח. בקבוק חלב סויה עולה לפחות 10 שקלים ומחזיק במקרר מעט מאוד. להקפיא לא בא בחשבון כי אני לא מאורגנת להפשרות לפני אפייה. אופה מהרגע להרגע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים