לא הבנתי היכן ראית בדבריי שאני מודה שזה עזר???נו אז את מודה שזה עזר@תמיד בשמחה!! צפה/י למציאה!
כמו כל מיני סגולותצר לי לעדכן, אך בדרך מדובר בשטויות.
לנו נאבד תכשיטים יקרי ערך, קיבלתי גם כמה מספרים כאלו, התקשרתי לכולם, כולם מלמלו מה שמלמלו, לחששו מה שלחששו, ואמרו "לחפש שוב", "לחפש במקום האחרון שחיפשו", "לבדוק טוב טוב טוב שזה באמת נאבד", "איפה לבשתם את זה בפעם האחרונה", ועוד כהנה וכהנה עצות חכמות ומכוחמות, מועילות ונחמדות... ודי בזה.
צחקתי, שים/מי לב לציטוטלא הבנתי היכן ראית בדבריי שאני מודה שזה עזר???
זה אחת הסגולות המטורפות, אני חייב לומר שבמשפחה שלנו זה עבד עשרות פעמים אחד לאחד.יש את הסגולה הזאת- עבד אצלנו כמה פעמים,
אבל אז לא תדעו מה באמת עזר....
יקרא או ישמע מעשה זה, וימצא בע"ה מיד את אבידתו, ובחון. וזה המעשה: הצדיק רבי צבי הירש לייב זצ"ל קיבל שעון זהב יקר במתנה ליום נישואיו. לימים אבד השעון וכל מאמציו למוצאו עלו בתוהו. נשא הצדיק רבי צבי הירש לייב זצ"ל עיניו לשמים, ואמר: "רבונו של עולם הרי סדנא דארעא חד הוא, כלומר כדור הארץ כולו נחשב כגוש אחד לפניך, ואתה מלכו של עולם - מלוא כל הארץ כבודך, אם כן אין לך נפקא מינה היכן מונח השעון שאבד לי, כי הכל ברשותך. אז יהי רצון מלפניך, שכאילו השעון נאבד במקום זה ואמצאהו עתה. ככלותו את דבריו התכופף הצדיק והושיט את ידו לקרקע, ומצא והרים את השעון. אמר רבי צבי הירש לייב זצ"ל לחסידיו: מבטיח אני לכם שכל מי שאיבד דבר מה, ודוקא שנאבד ועדיין לא נגנב, אזי אם יספר את המעשה הזה או ישמעהו מאחר, מיד ימצא את אבידתו! (מתוך הספר "אברהם עבד ה'" - סיפורים ועובדות על הגה"ק והצדיק רבי אברהם אהרונוביץ זצוק"ל עמ' 408)
ואח"כ יאמר:
יהי רצון מלפניך הקדוש ברוך הוא, שבזכות רבי צבי הירש לייב זצ"ל, אמצא את אבידתי. יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי:
שמ/תי לב לציטוט ואעפ"כ לא הבנתי....צחקתי, שים/מי לב לציטוט
כתבת "ודי בזה" דהיינו שזה הספיק.
עכשיו הבנתישמ/תי לב לציטוט ואעפ"כ לא הבנתי....
כמו עם הסיפור של חולדה ובור (תענית ח ע"א)אדם יכול לומר את "אמר ר' בנימין" ולא להאמין בזה - וזה לא יעבוד.
ואדם יכול לספר את הסיפור ולהאמין בזה - וזה כן יעבוד.
דרך אגב זה באמת עובד!!!יש את הסגולה הזאת- עבד אצלנו כמה פעמים,
אבל אז לא תדעו מה באמת עזר....
יקרא או ישמע מעשה זה, וימצא בע"ה מיד את אבידתו, ובחון. וזה המעשה: הצדיק רבי צבי הירש לייב זצ"ל קיבל שעון זהב יקר במתנה ליום נישואיו. לימים אבד השעון וכל מאמציו למוצאו עלו בתוהו. נשא הצדיק רבי צבי הירש לייב זצ"ל עיניו לשמים, ואמר: "רבונו של עולם הרי סדנא דארעא חד הוא, כלומר כדור הארץ כולו נחשב כגוש אחד לפניך, ואתה מלכו של עולם - מלוא כל הארץ כבודך, אם כן אין לך נפקא מינה היכן מונח השעון שאבד לי, כי הכל ברשותך. אז יהי רצון מלפניך, שכאילו השעון נאבד במקום זה ואמצאהו עתה. ככלותו את דבריו התכופף הצדיק והושיט את ידו לקרקע, ומצא והרים את השעון. אמר רבי צבי הירש לייב זצ"ל לחסידיו: מבטיח אני לכם שכל מי שאיבד דבר מה, ודוקא שנאבד ועדיין לא נגנב, אזי אם יספר את המעשה הזה או ישמעהו מאחר, מיד ימצא את אבידתו! (מתוך הספר "אברהם עבד ה'" - סיפורים ועובדות על הגה"ק והצדיק רבי אברהם אהרונוביץ זצוק"ל עמ' 408)
ואח"כ יאמר:
יהי רצון מלפניך הקדוש ברוך הוא, שבזכות רבי צבי הירש לייב זצ"ל, אמצא את אבידתי. יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי:
שלום לכולם!
נאבד לנו משהו חשוב מאוד חיפשנו כבר בכל מקום, ולא מצאנו,
שמענו על איזה בן אדם מלונדון(נראה לי שיש עוד אחד גם פה בארץ) שמתקשרים אליו מספרים לו מה נאבד והוא אומר איפה לחפש ומוצאים את האבידה בעז''ה,
משיהו שמע על הבן אדם הזה ויודע איך אפשר ליצור קשר?
נשמח מאוד על כל מידע בהקדם האפשרי,
תודה רבה.
אפשר להעביר לרווקים/ות?לא,
וכששאלתי אמר לחפש שוב איפה שחיפשו,
בעצם ממה שהבנתי הוא אומר איזה משהו ואז הסגולה משפיעה,
הוא לא יודע להגיד איפה זה, אבל מברך שימצאו את זה אחרי מה שהוא אומר.
אתה לא נשמע קצת משגיח, אתה נשמע קצת נביא.הקב"ה מתאווה לתפילתם של צדיקים!!!
זה כל הסיבה שנאבד דברים וכדו' בשביל שנתפלל ונזכור קצת שהכל בזכותו.
נ.ב. סליחה שאני נשמע קצת משגיח אבל זה אמת!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //