- הוסף לסימניות
סליחה שחשדתילא הבנת. לי זה לא מסתבר, לאיך שלימדו זה מסתבר.
אבל פה נשאלת השאלה איך רב שמרצה לבנות (שמרויח על כל הרצאה סכום נכבד)
אומר להם שבעלם ישב וילמד וחלילה לא יצא לעבוד וכו'
סליחה שחשדתילא הבנת. לי זה לא מסתבר, לאיך שלימדו זה מסתבר.
זה בסדר, הכל טוב.סליחה שחשדתי
מה הפירוש עד כשר? כפשוטו
זה מה שאני אומרת כל הזמןובמילים אחרות?
נכון. וגם אייפון גרוע מחזיר.שמעתי את זה בשם גדולי ישראל, לא כתבתי בשמי, ועד צריך להיות כשר על"פ ההלכה תבדקי! אז איך אפשר עם אייפון?
הוא מקבל את הכסף עבור הדברים האלה בדיוק! אחרת לא ישלמו לוסליחה שחשדתי
עגום.הוא מקבל את הכסף עבור הדברים האלה בדיוק! אחרת לא ישלמו לו
לא.האופציה היא לשלוח לסמינרים שההורים עובדים, רק ששם הבעיה שמי שאין לה כסף סובלת ממעמד חברתי נמוך, והבחורות שם חושבות על כסף ומותגים, צריך להקים סמינר לבנות טובות בבתים טובים ולא מנקרי עיניים.
לא כולן רוצות...איך יכול להיות שכולם רוצים אחד שיושב ולומד
הלוואי! בסמינר שאני למדתי לא נראה לי שיש סיכוי! נותנים לנכדה של המנהל צוציקית בת 21 שרק התחתנה לחנך כיתה! רק מה, היום רוב הבנות של המורות הולכות ללמוד תכנות, כי במקצוע הזה מרוויחים יותר, אז אולי נראה מורות שמתקבלות בזכות עצמן, ולא בגלל פרוטקצייה ואולי מהן תבוא הישועה, ובקשר אלי אין לי סיכוי להיות מורה, ואני גם לא רוצה, זו אחריות כבדה מדי.לא.
האופציה היא שנשים 'עמך' כמוני כמוך יהיו מורות בסמינרים הרגילים.
שיביאו את הסיפורים ואת ההתמודדויות של החיים האמיתיים.
אני מאד מעריכה את כל הרבניות (באמת!) שנמצאות היום בסמינרים, אבל יחד איתן צריך לשלב גם נשים רגילות.
בסמינר שלמדתי בו היו שתיים כאלה חדשות, אחת מהן היתה טוענת בכל תוקף מעל כל במה אפשרית בסמינר שהיא מכירה את הנפשות הפועלות מתחת לפני השטח והיא יודעת שבנות רבות היו רוצות בעל שגם יעבוד.
אם בנות היו מרגישות חופשי לשוחח רק עם מורות בסגנון הזה על הנושא, אולי פה הפתרון.
שאלה טובה!פעם (אני מתייחסת לכותרת של האשכול) היה מצב להגיע לנער ונערה ולומר להם "היום אירוסין". והם היו מקבלים את זה וחיים יחדיו באושר שנים רבות.
בבסיס כל בחור אמור להתאים לכל בחורה (כמובן להוציא מקרים מסוימים) וההתאמה המושלמת צריכה לבוא מצד הזוג, אחרי החתונה, בעבודה קשה ומאתגרת.
האם יכול להיות שאנשים מצפים לקבל בני זוג "מוכנים" או "מותאמים" ולכן שידוכיהם מתעכבים??
נשמע דווקא טוב.בסמינר שאני למדתי לא נראה לי שיש סיכוי! נותנים לנכדה של המנהל צוציקית בת 21 שרק התחתנה לחנך כיתה! רק מה, היום רוב הבנות של המורות הולכות ללמוד תכנות, כי במקצוע הזה מרוויחים יותר, אז אולי נראה מורות שמתקבלות בזכות עצמן, ולא בגלל פרוטקצייה ואולי מהן תבוא הישועה.
זה נשמע שהנערות של היום לא מכירות את העולם, הלוואי...כולן מעל גיל חמישים, נשים מהסוג שיתביישו לקנות פלאפל ואפילו אני אתבייש לראות אותן קונות פלאפל.
הן באמת נשים מורמות מעם, אבל אי אפשר שרק דרכן נערות צעירות תכרנה את העולם.
מיתוס שאי אפשר להוכיח.והם היו מקבלים את זה וחיים יחדיו באושר שנים רבות.
זו דעת הרב דיאמנטבבסיס כל בחור אמור להתאים לכל בחורה (כמובן להוציא מקרים מסוימים) וההתאמה המושלמת צריכה לבוא מצד הזוג, אחרי החתונה, בעבודה קשה ומאתגרת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים