האם שיטת התזונה שונה ממיכל פתל\חלי ממן וכד'??אחותי חסרת חשבון בפרוג, אבל ביקשה ממני להגיד בשמה וזו התגובה:
בלבלבלת אותה עם משהי אחרת,
אני בעצמי לקוחה שלה, באמת נשקלים בכל שיעור במשקל מיוחד,
שבודק אם ירדת בשומן ולא בשריר (אם ירדת בשריר תשרפי פחות קלוריות ובמשקל רגיל את לא רואה את זה), ואז יש שיעור, וחוצמזה הכי חשוב זה שהיא מדברת איתך בטלפון כמה שאת צריכה, ליווי אישי, עוזרת לך און-ליין, עם חוברת עבודה ומשימות שבאמת אני משנה את ההרגלים הלא נכונים, ורק עסוקה בלבדוק אם אכלתי מספיק היום - היא אומרת להתרכז במה שכן צריך לאכול, חלבונים, וכל מיני, ואני לא רעבה!!!!!!!!!!!
אני בשיעור בבני ברק, ויש כיבוד כל פעם, ופשוט כייף! לא נראה לי שמישהי עלתה הכל בחזרה כי זה כל הפוקוס שלה שתשני הרגלים כדי שזה ישאר לתמיד!
ממליצה בשיא החום ל כ ו ל ם !!!!!
היא אומרת שזה משהו אחר לגמרי, מגיעות המון נשים שירדו בתוכניות אחרות אבל עלו הכל בחזרה (בד״כ עם ריבית...)האם שיטת התזונה שונה ממיכל פתל\חלי ממן וכד'??
אולי אחותך מוכנה לתת פרוט קצר של מה כוללת התזונה
נשמע טובהיא אומרת שזה משהו אחר לגמרי, מגיעות המון נשים שירדו בתוכניות אחרות אבל עלו הכל בחזרה (בד״כ עם ריבית...)
אסנת מתמקדת בעיקר בליווי האישי - כדי שבאמת ישנו הרגלים, אחת ולתמיד, ולא יעלו בחזרה,
ע״י משימה כל שבוע, עם חוברת קאוצ׳ינג אישית מקצועית מאד, לפי מה שאבחנו בהתחלה שהאישה מתנהלת לא נכון,
וגם שהתזונה תכלול כל מה שהגוף צריך ולא יהיו חסרים בתזונה, ואז כל היום שבעים ויורדת המשיכה לפחמימות ומתוקים,
אחותי אומרת שזה מדהים - כל שיעור נשים מספרות שאין להן קושי להתגבר ולא לאכול שוקולד ולחם כל השבוע!!!
קשה להאמין... אבל היא אומרת שכולן אומרות ככה!!
היא שבעה כל היום ומרגישה אנרגטית פי עשר! אני הולכת לנסות את זה עכשיו, נספר לכן מה יצא...
יש לי טלפון שלההקבוצות שלה בירושלים?
איך יוצרים קשר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //