- הוסף לסימניות
בדיוק לכן הם מחייבים שתי בדיקות שליליותנשמע לי קצת מופרך
אפשר ציטוט?
בדיוק לכן הם מחייבים שתי בדיקות שליליותנשמע לי קצת מופרך
אפשר ציטוט?
לא משוכנע שזה הכוונהדווקא אני חושב שכתוב כאן ש4 אחוז זה ללא טעויות אנוש ועד 10 אחוז באם יש גם טעויות אנוש
קודם כתבת הפוךאם תקרא את מה שכתבתי לאורך כל הדיון
זה בדיוק מה שכתבתי רק עם ציטוט של ברסי
יש המון חיובי שיוצא שלילי ומשהו כמו 3 אחוז שלילי שיוצא חיובי
בציטוט שהובא כאן הוא מחלק בין תנאים אידיאליים יש 4 אחוז וטעויות אנוש מקפיץ בעוד 6 אחוז
שבת שלום
שלילי שיוצא חיובי יש הרבה
חיובי שיוצא שלילי יש גם כן אם אני זוכר נכון משהו כמו 3 אחוז
הפוך.על שניהם בפירוש
שלילי שיוצא חיובי יש הרבה
חיובי שיוצא שלילי יש גם כן אם אני זוכר נכון משהו כמו 3 אחוז
צריך גם לשים לב שלא 4% מהשליליים יוצאים חיובי אלא מהבדיקות שיוצאות חיוביהפוך.
לא משוכנע שזה הכוונה
בכל אופן תעשה חשבון אם 95% הם שליליים ומתוך ה5% חיובי יש בין 4%-10% שהם שליליים, יוצא שאחוז השליליים שוצאים חיובי הוא 0.21%-0.63%
נשמע כחשבוני גנץ.מה?!
[אפשר לדבר בעברית?]
ולכן?צריך גם לשים לב שלא 4% מהשליליים יוצאים חיובי אלא מהבדיקות שיוצאות חיובי
ולכן אין 4% שאינם נשאים שיוצאים חיובי אלא הרבה פחות מכךולכן?
הציטוט דלעיל אינו מבר־סימן־טוב, אך זו רוח הדברים פא"י.
יכול להיותלא זכיתי להבין: לפענ"ד, הדיון הינו באמינותן הנייטרלית של הבדיקות החיוביות, ללא קשר לנתונים המתפרסמים השכם והערב.
בדיקות לא תקינות (שיוצאים חיובים גם כשאין שם קורונה), לא שמרו המטוש כראוי,לא מבינה איך שלילי יוצא חיובי.. חוץ מטעות אנוש
מעניין באמת מה הספציפיות של הבדיקהלא מבינה איך שלילי יוצא חיובי.. חוץ מטעות אנוש
א. לא חייבת לבדוק.אחד הילדים בבית (בן 5) נחשף לחולה מאומת בגן. אמרו לנו שהוא נדרש לבדיקה. (נחשף לילד בן גילו חיובי לקורונה)
האם הבידוד לילד הוא בידוד הרמטי בחדר סגור? (הוא ילד קטן, לא יתכן שישהה לבדו כל היום..)
האם כל בני הבית צריכים בידוד?
אני מחפשת תשובות באתר משרד הבריאות ולא רואה דברים ברורים.
אודה לתשובתכם.
אחד הילדים בבית (בן 5) נחשף לחולה מאומת בגן. אמרו לנו שהוא נדרש לבדיקה. (נחשף לילד בן גילו חיובי לקורונה)
האם הבידוד לילד הוא בידוד הרמטי בחדר סגור? (הוא ילד קטן, לא יתכן שישהה לבדו כל היום..)
האם כל בני הבית צריכים בידוד?
אני מחפשת תשובות באתר משרד הבריאות ולא רואה דברים ברורים.
אודה לתשובתכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים