זה לא המידות...יש לי סט יפהיפה אם מעניין אותך המידות?
שמלות ילדות יש 5 מידות 3-6
חליפות בנים 2 גודל, 3 ו-5
שמלות נערות 3
נשים כל שמלה פעם אחת
המחיר לא כמו שכתוב- רק 50 ש"ח לפריט!
הכל במצב מעולה!!
הרבה הצלחה ובשמחות!
אנחנו רוצות בצבעים שחור זהב...שלחתי
באיזה צבע?אנחנו משכירים סט לנשים/נערות וילדות
בביתר
שחור צבעוניבאיזה צבע?
מידות?
אורך?
מחםשת כחול ארוךשחור צבעוני
ארוך
מחםשת כחול ארוך
תודה בכלופן
להם יש גם כחול ארוך במגוון גדליםיש באלעד משפחה עם כמה סטים להשכרה לפחות באחד מהם יש גם מותאם למצב טלפון 0504191176
מתי הם פתוחים ומה הכתובת?בי-ם יש את הגמ"ח של שרון בבית וגן משלמים רק ניקוי יבש
סטים מקסימים לכל הגילאים תלוי בסט-גם לנערות/אמהות. בהצלחה
גרים ברחוב אבוהב, הגעה בתאום בלבד. נסי להשאיר הודעה ויחזרו אליך. בד"כ בשני ורביעי כמדומנימתי הם פתוחים ומה הכתובת?
לא עונים בטלפון.
תוכלי לשלוח לי תמונה למיייל של הסט chumyackאין לכתוב כתובת מייל תודהיש לי סט מדהים
תוכלי לשלוח לי תמונה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש לי סט יפהיפה אם מעניין אותך המידות?
שמלות נערות 3
נשים כל שמלה פעם אחת
הכל במצב מעולה!!
הרבה הצלחה ובשמחות!
יכולה לשלוח לי תמונות במייל?יש לי סט יפהיפה אם מעניין אותך המידות?
שמלות נערות 3
נשים כל שמלה פעם אחת
הכל במצב מעולה!!
הרבה הצלחה ובשמחות!
יש לאחותי כמה שמלות מהמותת כל אחת סגנון אחר היא גרה בירושליםאני מחפשת גמ"חים או מקומות השכרה לבגדי ארועים גם לילדות וגם לנשים לפני, עדיף בי-ם, אם לא באשדוד או בב"ב.
תודה.
אודה לך אם תשלחי לי תמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> +פרטים של כמות, עלות מיקום וטל ליצירת קשר.שחור צבעוני
ארוך
אסנת ד"ש,יכולה לשלוח לי תמונות במייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המייל לא התפרסםאודה לך אם תשלחי לי תמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> +פרטים של כמות, עלות מיקום וטל ליצירת קשר.
תודה
מייל לקבלת קטלוגיש באלעד משפחה עם כמה סטים להשכרה לפחות באחד מהם יש גם מותאם למצב טלפון 0504191176
הי,narשלחתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים