נכתב ע"י אילה ד;2261459:תשמעו סיפור:
נתתי בחינם(!!) את דירתי בר"ה לזוג חמוד עם ילדים.
להפתעתי, בדיקה בשעון שבת העלתה שהזוג השתמש בשני מזגנים כ50 שעות יחד.
מה דעתכם?
נכתב ע"י 23;2261465:קרובת משפחה שלי ששכנה קרובה מאד. מאד נידנדה ובקשה את הדירה לר"ה לאחותה
מתברר שאחותה פשוט השכירה את שלה ובאה למשהי בחינם!!!
ואני הייתי בשעה אחת בשבועות בכזה מצב, הפעלתי את המזגן על שעון שבת, אך שכחנו להזיז...נכתב ע"י פרופסור;2261552:באם תרצו לדון לכף זכות, יש לי עיצה איך
אני הייתי בר"ה בדירה [שכורה] והפעלתי שעון שבת בערב החג, אך שכחתי להזיז את המתג המעביר את זה למצב שעון, וכך נשאר לי המזגן פעיל במשך כל החג.
את האמת... גם אני סבלתי מכך, החיות והיה קור אימים בכל הדירה לכל החג.
[לא בטוח שזה מה שהיה, אך כיוון לדון לכף זכות בערב יו"כ]
נכתב ע"י אילה ד;2261459:תשמעו סיפור:
נתתי בחינם(!!) את דירתי בר"ה לזוג חמוד עם ילדים.
להפתעתי, בדיקה בשעון שבת העלתה שהזוג השתמש בשני מזגנים כ50 שעות יחד.
מה דעתכם?
נכתב ע"י שיפוצניק;2261748:אנחנו נותנים את הדירה המון,
עושים חשבון שיש סיכוי שיעלה קצת המזגן וכו',
שווה לשלם 50 שח על 24 שעות של מצוות הכנסת אורחים
הדברים שכתבתם ממחישים בדיוק מה אשתי עושה כשהיא מכינה את הבית למסור למשפחה לשבתנכתב ע"י חמדה;2261790:אני חושבת שאת מצוות הכנסת אורחים אני מקיימת בכך שאני מכניסה אל הטריטוריה הפרטית שלי אנשים זרים, משאירה בעבורם בית נקי ומצוחצח, מארגנת אותו בעבורם (כולל העלמת חפצים שאני צריכה אותם נגישים ליום יום, אבל צריך להשאיר בית מסודר...) מורידה את המצעים ולפעמים פורשת חדשים בעבורם, ויוצאת מותשת מהבית, אחרי שעמלתי להשאיר דירה אסתטית ונעימה.
מבחינתי, לא משנה אם הוצאות המזגן זה 10 ש"ח או 500 ש"ח. לא חושבת שזה נכלל בגדר הכנסת אורחים. מה, הכסף הזה הולך לכיסי או לחברת החשמל??
ואם למתארחים לא שווה לשלם את דמי השימוש המינימליים הללו- אז אולי באמת הדירה לא כ"כ נצרכת להם ואין טעם שאעמול בעבורם...![]()
נכתב ע"י שיפוצניק;2261831:מחוץ לכל הנ''ל
יש עובדה כואבת שקשה להתכחש אליה
שאצל אחרים פחות מתקמצנים מבבית!!
זה יכול להיות במזגן ובעוד אלף דברים
לא אצל כולם כמובן,
אבל מי שיעיד על עצמו שאצל ההורים הוא מדליק מזגן בדיוק כמו בבית, או שם את אותה כמות של חלב בשוקו של הילד, אני מצדיע לו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים