כמובן מי שחלה מיד אחרי החיסון ע"פ רוב היה כבר חולה לפני שהתחסןאני מכירה מישהו שחלה מיד אחרי החיסון ונפטר
וכן מישהו נוסף שחלה מיד אחרי החיסון ובמצב קריטי
חיסון לא מחליש את המערכת החיסונית, הוא מעורר אותה לפעולה,החיסון מחליש את המערכת החיסונית
איפה אתה רואה את הודעות כאלו?נמאס כבר לראות את כל ההודעות שחופרות האם פלוני שנפטר שמר או לא שמר
איפה אתה רואה את ההודעות האלו?
מדובר באנשים שעד החיסון מאד שמרו ולא נדבקו
והחיסון מחליש את המערכת החיסונית וצריך לדעת את ולשמור
אחרי החיסון!
כנראה כי הרגישו ביטחון והפסיקו לשמור על הכללים ואז יש הדבקה".
זו לא יכולה להיות הוכחה, חייבים לבדוק לאורך זמן.זו הוכחה שהחיסון יעיל ועובד.
אפשר מקור?משרד הבריאות: מתוך 715 אלף ישראלים שמחוסנים במנה השנייה במשך יותר משבוע – 317 חלו בקורונה, 16 אושפזו
אפשר מקור?
כמה אחוז מתוך האוכלוסיה חלו בחודש האחרון?
לפי חישוב שלי זה קצת פחות מ-90% יעילותמשרד הבריאות: מתוך 715 אלף ישראלים שמחוסנים במנה השנייה במשך יותר משבוע – 317 חלו בקורונה, 16 אושפזו
לפי חישוב שלי זה קצת פחות מ-90% יעילות
למעשה היעילות יותר גבוהה כי החישוב הזה לא מדויק, החישוב הוא ביחס לשאר האוכלוסייה, אלא שגם בשאר האוכלוסייה יש הרבה מחוסנים חלקית.
ואם הוא מועיל פחות ממה שהם דיווחו, הוא לא שווה כלום?בכלל לא ברור כי החישוב צריך להיות שכל 715 אלף יחשפו לנגיף ומהם יחלו רק 5%, כטענת פייזר,יש לי חשש שהחיסון לא כ"כ מועיל כפי שטוענים!
אם כולם היו נחשפים התחלואה לפי פייזר היתה צריכה להיות 37,500 איש. (וממש לא הינו רוצים את זה)בכלל לא ברור כי החישוב צריך להיות שכל 715 אלף יחשפו לנגיף ומהם יחלו רק 5%, כטענת פייזר,יש לי חשש שהחיסון לא כ"כ מועיל כפי שטוענים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים