- הוסף לסימניות
על זה בדיקות הייתה הכתבה, בתוך הדברים כתוב:השאלה היא האם 'כמות נמוכה של נגיפים' עלולה לגרום להדבקת אדם אחר או לא
"בכך בעצם סיכוי ההדבקה ברסס, דהיינו, הדבקה טיפתית שהיא ההדבקה המרכזית, צונח באופן משמעותי ולעיתים אף אינו קיים."
על זה בדיקות הייתה הכתבה, בתוך הדברים כתוב:השאלה היא האם 'כמות נמוכה של נגיפים' עלולה לגרום להדבקת אדם אחר או לא
למיטב ידיעתי יש הוראה מפורשת של משרד הבריאות להתחסן רק אחרי השליש הראשון (ש. 15+-)לא יודע איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן.
שמעתי שישנן רופאות נשים בקופות החולים שמזהירות את המטופלות לא להתחסן בהריון.
כל פציינטית כזו מעבירה את השמועה הזו לכל חברותיה שמקבלות את זה בהתלהבות וזה יגרום לציבור גדול של סרבניות חיסון בהריון. והתוצאות של זה קטלניות כידוע.
היתה, כבר אין הנחיה כזו!למיטב ידיעתי יש הוראה מפורשת של משרד הבריאות להתחסן רק אחרי השליש הראשון (ש. 15+-)
שהרופאה הזו בבקשה תתכבד ותצא מהבונקר ותגיד את זה לכולם, מה יש? דמוקרטיה כאן.לא משנה מה ההוראה, הרבה נשים יעדיפו לשמוע לשמועות האלו ולקוות שלא יהיה להן לא קורונה ולא חיסון.
וחוץ מזה, הרופאה הזו (והיא כנראה לא היחידה) נתנה את זה גורף לכל ההריון ובמקרה של האשה ההיא זה היה בשליש אחרון.
החוקרים מציינים כי חיסון 75% עד 90% מהאוכלוסייה יוביל להכחדה מלאה של הקורונה.
את יכולה לפרט יותר מה זה חיים רגילים? אני כבר לא זוכרת...הכחדה מלאה של הקורונה פירושה בע''ה חיים רגילים. על כל המשתמע מכך.
מזכיר לי את הגלות שבה אנחנו נמצאים כ 2,000 שנה, ולגמרי לא זוכרים ולא מבינים מה זה חיים רגילים באמת, עם בית המקדש, עם שפע רוחני גלוי, עם קדושה ואווירה מענגת שקשה עד בלתי אפשרי לנו לדמיין.את יכולה לפרט יותר מה זה חיים רגילים? אני כבר לא זוכרת...
תודה על חשיפת עוד משקריהם של הרוצחים האלו.1. כל המשפחה והקהילה הסובבת אותנו עשתה את החיסון, כולל מחלימים, ונשים בהריון, ללא שום תופעות לוואי אחרי יומיים, וללא שום נזק.
2. לא שמעתי על אחד שמאושפז מהחיסון!
3. התפרסם בכל האתרים בקול רעש גדול על צעיר בן 16 ממודיעין שהתאשפז, התברר לי שאני יודע בדיוק מי זה הבחור שלמד עם הבן שלי, וביררתי את הסיפור, מתברר שהתפתח אלרגיות ולכן פנה לבי"ח ושם נתנו לו טיפול פשוט, 3/4 מהסיפור נפחו, מאשפוז קטן זה נהיה מצב קשה!
4. שוב שמעתי על יהודי מבוגר שאמרו שמורדם ומונשם בעקבות החיסון, הלכתי לברר , דיברתי עם הבן שלו, התברר שמדובר באחד שקיבל קורונה מעל שבוע אחרי החיסון, היה במצב קשה בבית, עם מחולל חמצן וב"ה מצבו משתפר.
5. כדאי לברר כל ידיעה היטיב!
6. יש לזכור שמעל 99% מהרופאים התחסנו וכך כל מערכת הבריאות, אין עוד הבעת אימון כזה בשום תרופה או חיסון!
הבאתי את זה בשביל שאולי מישהו יתן לי עצה איך מוציאים לנשים את הג'וק הזה מהראש.ולמען השם, למה לצטט אותה כאן? שמועה לא מבוססת... גם כאן משוטטים אנשים ונשים חוששים...
קשה לדעת איך.הבאתי את זה בשביל שאולי מישהו יתן לי עצה איך מוציאים לנשים את הג'וק הזה מהראש.
צודק.אשכול זה נועד במקורו לבדיקת יעילות החיסונים,
אני ממליץ בחום ל- @יוסף שטיין @מרחבית @מרובע ולעוד מגיבים
תפתחו אשכול חדש בו תפרסמו את כל דעותיכם הרפואיות בקשר ללקיחת החיסונים
להזכירכם, כאן בודקים גרפים, מספרים, טבלאות,
יחד עם עמיתים מומחים שבודקים לעומק את הנתונים
אולי תוכלו גם אתם להעשיר את הידע בנושא יעילות החיסונים כאן באשכול
אבל בלי רגשות ואמוציות
אין מניעה וגם אין המלצה, בשונה מטרימסטר שני והלאה שיש המלצה להתחסן.היתה, כבר אין הנחיה כזו!
ציטוט מאתרי החדשות:
1 Feb 2021 — משרד הבריאות שינה את עמדתו, והודיעו כי אין מניעה להתחסן גם בטרימסטר הראשון של ההריון
אנא הפיצו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים