- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;199172:שלך?
כתבה מדהימה
מה שלא הבנתי אז על מה כן נשלם?
![]()
לחברות הפרסום!
שירותי התיווך המניבים יוסבו מנדל"ן לתיווך בין מפרסמים ומתפרסמים...
נכתב ע"י אביגדור;199172:שלך?
כתבה מדהימה
מה שלא הבנתי אז על מה כן נשלם?
![]()
נכתב ע"י תרצה;589827:לי נראה שיש היום מפרסמים חכמים יותר . הם גורמים לאנשים לשלם - כדי להיות עמודי הפרסום שלהם...: כל בגדי הילדים - עם כיתוב ברור וגדול של מעצב הבגד. מה זה אם לא פרסומת בחינם?!
כבר כמה שנים שאני טוענת, כי "קידישיק" - למשל - צריכה לשלם לי כדי שאלביש לילדי את תוצרתה. ולא להיפך - מאחר שהיא הופכת אותם להיות לוחות פרסום שלה ע"י הכיתובים הענקיים שהיא מוסיפה לכל בגד ובגד. (ודרך אגב, היא אכן הפסידה אותי בתור קונה שלה. אינני מוכנה לפרסם בחינם. וילדי אינם עמודי פרסומת. הסגנון עם הכיתובים הללו לא מתאים לנו כלל. סביר להניח - שיש עוד אמהות כמוני.)
נכתב ע"י ckuh;590047:פי שתיים?
מותג טוב שווה הרבה יותר. זה כוחו של פרסום.
ולמיכל - חבל מאוד שכך. אם היית יודעת כמה נותן הקרדיט שמספר לאיזה משרד פרסום את פונה, היית חושבת פעמיים.
משרד פרסום הוא הרבה יותר מסתם מעניק שרותי גרפיקה. ברגע שאת מתאימה את המשרד לעסק שלך - זה הופך להיות הוכחה נוספת למה שאת.
נכון. וזה האבסורד.נכתב ע"י מי;589966:תרצה, את רואה את זה כך, אבל כמה בנות מוכנות לשלם פי שתיים על חולצה, ובלבד שהסוס המקורי של פולו יתנוסס עליה?
נכתב ע"י ckuh;590047:פי שתיים?
מותג טוב שווה הרבה יותר. זה כוחו של פרסום.
ולמיכל - חבל מאוד שכך. אם היית יודעת כמה נותן הקרדיט שמספר לאיזה משרד פרסום את פונה, היית חושבת פעמיים.
משרד פרסום הוא הרבה יותר מסתם מעניק שרותי גרפיקה. ברגע שאת מתאימה את המשרד לעסק שלך - זה הופך להיות הוכחה נוספת למה שאת.
נכתב ע"י עדיאל;590059:מה?! יש אנשים שבאמת מאמינים באליל הזה שנקרא פרסום?
כמובן שפרסום עובד, אף אחד אינו חולק על כך.נכתב ע"י ckuh;590604:מי שהפרסום עובד לו, למה שלא יאמין??
וברצינות - פרסום נכון עובד. הבעיה מתחילה כשאנשים שלא יודעים מה זה פרסום נוטלים אותו לידיים, והשם של כל הענף הופך לשקר אחד גדול.
פעם אולי אכתוב מה אני עוברת עד שההחלטה מה לפרסם (לא איך לפרסם - אלא מה לפרסם) נופלת. אולי זה ירגיע קצת את כל המפקפקים באמינות של הענף הזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים