נכתב ע"י רותי ה;2056849:ולכל אלו עם התריסי גלילה תגידו תודה זה הרבה יותר קל לניקוי מאשר שלב שלב..
של תריסים רגילים.
נכתב ע"י גלבוע;2057479:למה?
אני ממש מתגעגעת לתריסים הבני ברקיים של ימי נעורי
פותחים ומגיעים לשלב לשלב בקלי קלות.
תריסי גלילה?
סיוט מההפטרה.
לעלות על סולם, לפרק את ה'מארז' שלהם למעלה, ולעבור שלב שלב עם מליון חורים וסדקים.
אוף!
נכתב ע"י מלפפון;2057509:את מפרקת את תריס הגלילה מהמארז????
גלבוע! אני קוראת אותך לסדר!!
נכתב ע"י גלבוע;2057524:לא, צפירת הרגעה.
אני פותחת את המארז - כשאני פותחת.
ומשם מנקה את התריסים.
השנה למשל עשיתי את זה רק בסלון.
בחודש אדר איפשהו.
ומאז, אם זה ממש מרגיע אותך, לא התקדמתי הרבה.
נכתב ע"י eden7115;2057928:ראיתי פה בכמה הודעות ואני תוהה, מה הכוונה "להכשיר משחקים"?
יש לי קליקסים, מורפן, דופלו, קפלה וכו' - רוקנו את הקופסאות, ניקינו מבפנים מפירורים והחזרנו את החלקים חזרה - צריך משהו מעבר?
בובות גדולות אני מכבסת (ברביות וכו' לא).
הפליימוביל אצלי נראה כמו חדש והפאזלים ומשחקי הרכבה מיינו, ואם נתקלנו בחלק מלוכלך - ניקינו עם מגבון.
אני מפספסת משהו?
נכתב ע"י eden7115;2057928:ראיתי פה בכמה הודעות ואני תוהה, מה הכוונה "להכשיר משחקים"?
יש לי קליקסים, מורפן, דופלו, קפלה וכו' - רוקנו את הקופסאות, ניקינו מבפנים מפירורים והחזרנו את החלקים חזרה - צריך משהו מעבר?
בובות גדולות אני מכבסת (ברביות וכו' לא).
הפליימוביל אצלי נראה כמו חדש והפאזלים ומשחקי הרכבה מיינו, ואם נתקלנו בחלק מלוכלך - ניקינו עם מגבון.
אני מפספסת משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים