- הוסף לסימניות
העניין הוא פחות הנזקים שקרו או לא בעקבות החיסונים (שקשה מאד להוכיח) אלא יותר החוצפה לקחת תינוקות בני יומם ולהשתמש בהם כשפני ניסיון.
אתאיך מגיעים לכל הילדים שהתחסנו וגילו בעיות כשהוריהם לא קוראים את המדיה האינטרנטית ולא העיתונאית?
חושבת על שכנה אחת שלי שטוענת שהחיסון של גיל שנה גרם לבת שלה לפירכוסים. כשתקום ועדה בנושא מי ילך לחפש אותה וליידע אותה
יש הוכחה ברורה לכך.
לצערנו.
המסקנה מהסיפור היא שעל ההורים לקחת אחריות ולבדוק בעצמם אודות החיסונים, ולא לתת בעיניים עצומות, אלא לתת עם עיניים פקוחות.
מצטרפת לשאלה.איך לתת עם עיניים פקוחות?
מה בדיוק אני צריכה לבדוק כשאני מביאה את הילד להתחסן?
שהאריזה סגורה והרמטית?....
אם יש הנחיות ברורות להורה הזהיר אשמח לקבל אותן.
כמות הילדים שלאחר זריקה נפגעו,מה ההוכחה?
שמי שקיבל את החיסון האמריקאי לא בא עם תוצאות כאלו - גם לא שנים רבות אחרי.מה ההוכחה?
כמות הילדים שלאחר זריקה נפגעו,
ובנוסף תסמינים דומים שאינם רגילים במערכת הבריאות,
ובעיקר הטיימינג של כל זה.
לפי מה שקיבלנו, כן.השאלה היא אם כמות הילדים הפגועים מבין מקבלי החיסון, גבוהה מהילדים הפגועים באוכלוסיה הרגילה.
לפי מה שקיבלנו, כן.
ומכיוון ואותו מקור אינו מסכים להחשף [כתבתי זאת למעלה] נשאר בכך.
אני לא קשור לכתבה, בכתבה יש ממצאים אחרים,אז בעצם כל המהומה היא על בסיס נתונים לא מאומתים של מקור שאינו מוכן להיחשף...
תקרא - ותראה.לא הבנתי, הכתבה לא מתבססת אפילו על המקור החסוי שלך? אז על מה בדיוק?
מקומם אותי שאנחנו האמהות סומכות על משרד הבריאות בעיניים עצומות, ובסוף מתברר שהולכנו שולל כשפני ניסיון!!!!כל מי שמכיר קצת, המחלה הזו הפטיטיס B (צהבת B) היא לא צהבת קלאסית. זו מחלה שציבור שומרי תורה ומצוות לא אמורים להיחשף אליה, ולכן מטופש לתת אותה לאוכלוסיה שלמה
תקרא - ותראה.
כל מה שאני אמרתי שיש לי מידע מעבר לכתבה, לא צריך לסמוך עליו כמובן,
אבל תקרא את הכתבה, ולאחר מכן תגיב... הן לחיוב והן לשלילה.
בהצלחה.
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים