נכתב ע"י חוי ג;1597128:מכתבים למערכת משכנע אתכם?
כי אותי ממש לא, אני מרגישה שמנסים לדחוף לי פרסומת בכח. זה נראה לי לא אמין בכלל
נכתב ע"י obyektiv;1597124:צריך קודם כל שיסתכלו על המודעה כי אנשים עייפים מעודף פרסומות של קוים
ובידול מוחלט מקוי הנייעס
נכתב ע"י קקטוס;1597160:מאוד פשוט
הודעה על כך שהשיחה של הרב פלוני בנושא "המצוות כהלכתן" זמינות כרגע בקו השיעורים והדרשות של אלי גולד.
בשבוע הבא:
השיחות של הרב פוייכטוונגר זמינות בקו השיעורים (הקישו 3 סולמית, ואח"כ 77)
נכתב ע"י SHIRSHIR;1597179:ולדעתי גם מתאים מאד מגנט על המקרר.
אפשר ליצור לו עיצוב מיוחד ויפה ששוה לתלות ולא לזרוק, וכמובן מס' של הקו בגדול, ואז בכל פעם שעוברים במטבח רואים את המס' מקרוב.
נכתב ע"י ariels;1597153:לפני שאתה שואל מה אופן הפרסום המומלץ -
חשוב לאפיין את קהל המטרה של הקו החדש הזה
בשלב שני -
לבדוק מה מושך אותם, מה מדבר אליהם, ואיפה אפשר "לתפוס" אותם.
ורק בשלב שלישי להגדיר איפה ואיך הכי נכון לפרסם
נכתב ע"י ariels;1597153:חלוקת פליירים -
לא בטוח שזה גרוע, תלוי איפה מחלקים, מי מחלק ובאיזה תזמון.
למשל - אם חברה שלי, או מישהי בקהילה שלי שאני מעריכה, תחלק לי פלייר אני לא אזרוק אותו מיד לפח, להיפך. רוב הסיכויים שאבדוק במה מדובר
עוד דוגמה - אם הלכתי לשיעור תורה מעניין, נהניתי, יצאתי מחוזקת. המרצה מודיעה שמי שנהנתה יכולה לשמוע הרצאות נוספות בקו החדש, הנה הפרטים - כאן בפלייר. למה שאני לא אתעניין?
נכתב ע"י אלי גולד;1597235:איך לחלק את המגנטים? על הדלתות?
אנשים שומרים את המגנטים שהם מקבלים? ואם כן יש עדיין מקום פנוי על המקרר? אם זה מגנט עם עיצוב מיוחד יותר שומרים?
נכתב ע"י אלי גולד;1597224:מדובר על פירסום ישיר בשם מערכת הקו (על איזה תוספת חדשה בקו וכד') ולא פירסום עקיף דרך איזה סיפור של אחד הקוראים. למה זה נשמע לא אמין?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים