נכתב ע"י הוליווד;2485507:ככה זה כשנוסעים עם חברה חאפרית של כל הנחנחים והצ'כצ'כים...
מה אתם מגיעים בטענות??? עלות הנסיעה היתה בזיל הזול, ממש במחירי הפסד, הרווח העיקרי של המארגנת זה הסיגריות. לפחות זה מגיע לה, לא? אתם בחרתם לטוס איתה וידעתם עם מי יש לכם עסק.
נכתב ע"י אברהם;2481885:2 דברים שרבנו נחמן מברסלב התנגד להם בתוקף:
א. עישון (על אף שהוא עצמו עישן, הוא אמר שלא התחיל לעשות זאת עד שלא ידע את הסוד שבדבר ואסר על חסידיו לעשן)
ב. הברחת המכס
נכתב ע"י לי לה לו;2485547:אותי גם מענין אם החברה באמת אמינה או שסתם מישהי זולה מהרחוב אירגנה את זה ואז כמובן אי אפשר לתת בה אמון
וכן , הייתי מדברת איתה ואומרת לה שאלשין עליה אם תעשה את זה שוב
נכתב ע"י נתין;2485613:חברה אמינה, ומוכרת. הנוסעות היו איכותיות ושילמו במיטב כספן על הנסיעה. לא בזול כלל ואפילו יקר יתר על המידה, אך לא מצאנו משהו זול יותר בליווי רבני.
נכתב ע"י צילומנציה;n3715194:וזה הזמן ללמד את ביתך איך לסרב באסרטיביות ולא להכנע לסחיטות מסוג זה.
התמימות אצלנו בחברה גרמה לסיפורים שנגמרו גרוע הרבה יותר, והפריירים כידוע, רק מתחלפים.
מה בין זה לבין חסד? אין אפילו דמיון. שהבת תפנים חזק את זה לכל החיים.
נכתב ע"י בציניות;n5023409:דברים כדורבנות!
ואגב, בדורנו יש כאלו שבטעות יקחו את האסרטיביות למקום לא נכון ומסולף, הם יזהו את האסרטיביות עם המדריכה שדחפה לכל אחת פאקטים!
אולי אכן קוראים לזה 'אסרטיביות' אך כמובן שהיא פסולה כלל ועיקר,
ולכן אם כבר דברנו כאן על אסרטיביות, אז ראוי להודיע ולהתוודע:
שכשמדברים ומחנכים לאסרטיביות, חשוב להבהיר שאין הכוונה לחוצפה או לגסות או לתוקפנות ודריכה על השני...
(ושוב, יתכן שאסרטיביות היא הגדרה דווקא לתכונות אלו, ואם כן אין מקום ל'אסרטיביות', אך הכוונה כאן כמובן למושג של לעמוד על שלי בעוז וכו' כפי שאני מנסה להבהיר כאן)
אין קשר בין כל אלו ל: בטחון עצמי, עוצמה, חוזק, וכו'
דווקא אסרטיביות ואימפולסיביות מוכיחים על חוסר בטחון עצמי, כן בפירוש! ודווקא החזקים בנפשם יודעים גם לוותר - כשצריך או ראוי -!
סליחה אם נסחפתי... והאמת, שדי קיצרתי, רק נקודה למחשבה.
נכתב ע"י אקורד;n5072200:ת'אמת,
שמתחשק לי לשלוח דרכם קבוצה שלמה שכולם יקחו את הסיגריות,
ולא יחזירו לה אח"כ,
זאת ממש חוצפה!!!
בתור הורה הייתי מרימה טלפון נזעם,
ודואגת לא להיות היחידה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים