נכתב ע"י GRN;1617701:תשובה, שכל אחד יענה לעצמו.
אני רק יכולה לספר מה שחוויתי בגוף ראשון:
בזמנו, כשהתחילו הפלאפונים הכשרים, היו אינסוף מודעות והודעות שכל אחד ינטוש את המסלול שלו ויעבור למסלול כשר. באותה תקופה עזיבת המסלול הייתה כרוכה בהפסדים כספיים גדולים. בנוסף, היה צורך לרכוש מכשיר חדש.
למדתי אז בסמינר אופקים, ויחד איתי היו עוד הרבה מאוד בנות שהתחילו מסלולים חדשים וקנו מכשירים יקרים. הרב כהן הלך לרב שטיינמן ושאל אותו מה לעשות והתשובה הייתה שאם אין גישה לרשת, אין צורך להחליף מסלולים או מכשירים.
נכתב ע"י GRN;1617701:תשובה, שכל אחד יענה לעצמו.
אני רק יכולה לספר מה שחוויתי בגוף ראשון:
בזמנו, כשהתחילו הפלאפונים הכשרים, היו אינסוף מודעות והודעות שכל אחד ינטוש את המסלול שלו ויעבור למסלול כשר. באותה תקופה עזיבת המסלול הייתה כרוכה בהפסדים כספיים גדולים. בנוסף, היה צורך לרכוש מכשיר חדש.
למדתי אז בסמינר אופקים, ויחד איתי היו עוד הרבה מאוד בנות שהתחילו מסלולים חדשים וקנו מכשירים יקרים. הרב כהן הלך לרב שטיינמן ושאל אותו מה לעשות והתשובה הייתה שאם אין גישה לרשת, אין צורך להחליף מסלולים או מכשירים.
נכתב ע"י חייקי;1617709:לא יודעת ספציפית מה היה אז, אבל היום יש הקפדה על מכשיר כשר. בלי קשר לאינטרנט בכלל.
מכשיר שמאושר ע"י ועד הרבנים עם חותמת ובלי תחכומים.
לא הכל אנחנו מבינים, וכנראה גם את זה לא
נכתב ע"י GRN;1617728:אהממ אהממ
יש לי הרבה מאוד מה להגיד
הרבה הרבה מה לומר
אבל למה לי לשחת את מילותיי?
לפני המבשר יש תורה, נביאים, כתובים וספרי הלכה והגות יהודית (שכפי הנראה מתנגדים למסר שכפי הנראה עולה מהסיפור).נכתב ע"י חייקי;1617730:אל תשחתי אותם, ושוב אני ממליצה ממש לקרוא את הסיפור בהמבשר. זו נקודה רגישה מאד
נכתב ע"י GRN;1617734:לפני המבשר יש תורה, נביאים, כתובים וספרי הלכה והגות יהודית (שכפי הנראה מתנגדים למסר שכפי הנראה עולה מהסיפור).
נכתב ע"י גיטי 123;1617817:רק הרשת היא הבעיה?
...נכתב ע"י רמה פלוס;1617809:וההוא התומך כשר הוא באמת כשר שאין בו רשת וכדו' -
כשהתחיל החיבור לרשת לפלאפונים התחילו הפלאפונים הכשרים, ועל הדרך העסקנים של גור הורידו גם את האופציה של הSMS (למורת רוחם של רבנים ליטאיים).נכתב ע"י גיטי 123;1617817:רק הרשת היא הבעיה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים