נכתב ע"י שושיה;1238457:זו שהמליצה על מעון-לגרון!
עבוד עבדתי בשנותי הצעירות במעון
הייתי בקבוצת גיל של 2 והיינו 3 מטפלות,
הייתה שם מטפלת אחת שממש הכתה את הילדים ודחפה אותם, היא היתה מפילה אותם על הרצפה, אני, במו עיני ראיתי, איך קבוצה מילדי הגן פיזרו דבר מה שסידרה היא פשוט העיפה את הילדים אחד אחד על הרצפה אחד מהם פשוט התעלף היא מייד חיפתה על עצמה...
היא נהגה לצבוט ילד שנשך!!!
וכן, ילד שלא סיים את האוכל היא ממש הכריחה אותו לאכול עד הסוף, היא דחפה לו את האוכל
ואז יצאתי לחופשה בשל שמירה לה נזקקתי, לפני שהלכתי נכנסתי להנהלה ודיווחתי, המנהלת ממש נדהמה, היא אמרה לי שזו הפעם הראשונה שהתלוננו עליה, היא תמיד כ"כ מסורה בררתי את זה עם הגננת השניה שעבדנו יחד והיא אמרה שגם היא התלוננה וזה לא עוזר...
אני לא שולחת את הילדים שלי למעון, הגננת הזו עדיין עובדת שם ולא מתחשק לי שייפגעו פיזית ונפשית.
חבל שאני לא יכולה לצלצל לך כמה פעמיםנכתב ע"י chayasl;1238561:במחילה מכל המגיבים פה,
כל מי שיודע על פשע כזה, ולא מדווח, הרי הוא שותף מלא לפשע!!! וידיו אינן נקיות!!!
אם אתם בטוחים במה שאתם אומרים, רוצו לדווח!! רוצו!!
ואם יש ספק קל של הלשנה, יש רבנים לברר איתם.
אבל לשתוק???
(סליחה על כל סימני הפיסוק, אבל זה פשוט מזעזע)
נכתב ע"י רחלים;1238606:אי אפשר להכליל כלל וכלל, לא מצד זה ולא מצד זה,
תמיד כדאי לפקוח עיניים.
לפני שלוש שנים בערך עבדתי במעון, הוא לא היה עשיר כל כך, אבל המטפלות רובן ככולן היו מדהימות,
שרות, צוחקות עם הילדים, מטפחת, ילד שלא התקדם, ממש עשו לו התעמלות התפתחותית!! הניעו את הרגליים הידיים וכו'
מאז עברו מים רבים בנהר, כיום הבן שלי במעון ,הוא עבר כבר שלוש, ראשון שהיינו גרים בעיר אחרת- המעון הנ"ל, שני- מעון שגם כמו שסיפרו מעל גיליתי עליו דברים הזויים, לאט לאט (גם אני תמיד מפתיעה) המטפלות לא היו אשמות הם היו מקסימות, אבל ההנהלה חסכה באוכל בדברים הבסיסיים ביותר, פשוט גועל נפש, ספירות בארוחת הצהריים, וגם בשכר של העובדות, כשדיברתי איתם על זה הם כמובן הכחישו ופיטרו את המטפלת שהייתה מדווחת לי על האוכל)
כמובן שהוצאתי את הבן שלי ברגע שגיליתי שזה משהו שיטתי והעברתי אותו למטפלת.
ומתחילת שנה הזו הוא במעון מהמם, המטפלות חמודות, ההנהלה מקסימה מחפשים רק איך לשפר משנה לשנה, פעילויות בצליל, בתנועה באביזרים, ארוחות עשירות מה שלא מקבלים בבית, ריתמוזיקאית,דפי קשר מושקעים, ג'ימבורי, הילד נכנס שמח ומאושר, מחפשים רק איך לעשות טוב איתם.
המינוס היחיד שלו שהוא קצת רחוק, אבל זה שווה.
לסיכום, לדעתי אפשר למצוא גם אצל מטפלת וגם במעון, צריך לפקוח עיניים טוב טוב, יש מקומות מקסימים גם פה וגם פה.
נכתב ע"י sm05276;1238530:אתן מפחידווווווות אותנו
זה פשוט מזעזע לשמוע את כל הזוועות האלה.
ואסור אסור לוותר להנהלה כזו.
על כזה דבר הן צריכות לפנות הישר לתמ"ת ושם זה כבר יסודר.
אם הגננת הזו עובדת שם עדיין זה פשוט פשע וסליחה על ההתבטאות בלי פניה אישית לאף אחד אבל גם שתיקה זו פשע....
נכתב ע"י chayasl;1238561:במחילה מכל המגיבים פה,
כל מי שיודע על פשע כזה, ולא מדווח, הרי הוא שותף מלא לפשע!!! וידיו אינן נקיות!!!
אם אתם בטוחים במה שאתם אומרים, רוצו לדווח!! רוצו!!
ואם יש ספק קל של הלשנה, יש רבנים לברר איתם.
אבל לשתוק???
(סליחה על כל סימני הפיסוק, אבל זה פשוט מזעזע)
נכתב ע"י סתם;1238278:וואי כמה שזה צודק,
האם גם אתן הייתן מסכימות שהמדינה/ משטרה/ חברה / עו"ס
הייתה לדוגמא שמה לכן בבית מקלט כי הם החליטו שאתן אולי צועקות על הילדים יותר מיידי
צריך לשמור ולפנות למקומות רלוונטים
וח"ו לא לעבור על דיני ערכאות
והכי חשוב לא להוציא כאן לפורום , כמה חילול ה' יכול להיגרם מזה!
לא רק אתם כולם יכולים לצפות בדברים שלכם!
נראה אפילו בפרומים לא משלנו לא כותבים ככה, חשוב מאד להזהר!
מחקר אחד ואחת משלנו פסולה (אולי ללא עוול בכפה, אולי בגלל שנותנים לה שכר זעום והיא לא מרוצה,)
עדיף כבר להגיד לה ישירות או לשלוח מתמחה בנושא
הזהרו מאש!!!
נכתב ע"י חיב;1238756:סוף סוף תגובה לעניין אחרי כל כך הרבה תגובות מתלהמות
אני ממליצה לכל המתלוננות כאן ובצדק! לעלות קצת את המחיר הזעום שהן משלמות למטפלת ואלי כך התלונות תפחתנה,
אני לא מצדיקה בשום פנים ואופן הזנחה, התעללות וכו' בילד אבל ההתייחסות למטפלות לילדים במגזר שלנו גורם לכך שהמטפלות עצמן תרגשנה שהעבודה זולה ולן אפשר לזלזל בילדים (ח"ו)
יש לי הרבה מה לומר על הדברים שנכתבו כאן, כמטפלת במקצועי ובנשמתי, אבל ספק אם אוכל להתבטא כראוי ולכן אני מעדיפה לשתוק
הצלחה רבה בתלונות ובקיטורים לאמהות ישראל הכשרות והעובדות במקום לגדל את ילדיהן....
נכתב ע"י חיב;1238756:הצלחה רבה בתלונות ובקיטורים לאמהות ישראל הכשרות והעובדות במקום לגדל את ילדיהן....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים