- הוסף לסימניות
אני בקושי נושמת...
מזועזעת לגמרי.
כואב הלב.
מזועזעת לגמרי.
כואב הלב.
נכתב ע"י efrat1;1237161:אמאלה!!!
מזעזע!!!
יש למטפלת הזאת ילדים? תשלחי לשם מיד רווחה. היא לא נורמלית זה ברור!!!!
נכתב ע"י pnina912100;2011466:למה את עושה לה יסורי מצפון?
היא שאלה רב ועשתה לפי מה שהרב אמר,
וזה מה שהיתה צריכה לעשות!!
נכתב ע"י אקורד;2011482:אוף,
קשה לי לעבוד,
אני כל הזמן חושבת על האשכול המחריד הזה!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י yochp;1239397:את הבנות שלחתי למעון ,
אחת מהן פשוט לא אהבה את המטפלת (ילדה בגיל 4 חודשים) לא רצתה לאכול ממנה , לא חיבוקים (שהייתה לידי) רק בכיות , פניתי להנהלת המעון והחליפו לה מטפלת מדהימה שהילדה רק פרחה אצלה,
אצל בת נוספת המטפלת היתה יותר מדי טובה... היתה פולטת המון , המטפלת החליטה שהפליטות מגיעות מרוב אוכל שהיא אוכלת.. (זה שטויות כי רוב הפליטות מכילות רוק ולא את רובה המזון) ולכן האכילה אותה חצי מהכמות !ושהיא בכתה היא החזיקה אותה המון על הידיים ....נכון היא לא פלטה כי לא היה לה מה.... סיפרתי להנהלה ותוך יום היא כבר לא היתה שם.
הפרטים האחרונים לא רלוונטים.נכתב ע"י תדמית;2011554:רבותי,
תתאפסו,
זה קרה לפני שנתיים,
אולי זה טעות שעדכנתי אתכן...פשוט הוצאתן דברים מכל פרופורציה.
אני מעדכנת לטובת נשים נוספות שהילדים שלהן אצלה! וכל מה שקרה לא מספיק להן כדי לקום ולהוציא את הילד משם... אני באמת לא יודעת למה הן מצפות עוד...
בכל מקרה הילדה שלי כמעט בת 3 שמחה פורחת ומאושרת. ב"ה לא נראה לי שנשאר לה טראומה או משהו כזה...
והדבר הכי הכי חשוב!!!! תתפללו על דניאל חיים בן לירון! הוא זקוק לתפילות של כולן!
אגב, המטפלת לא אישה חרדית!!!!
אז תפסיקו להוציא לעז על "הקהילה"....האישה היא דתית לאומית, אימא שלה חילונית...מה לעשות...אין הרבה מטפלות בעיר שלנו...
נכתב ע"י תדמית;2011554:רבותי,
תתאפסו,
זה קרה לפני שנתיים,
אולי זה טעות שעדכנתי אתכן...פשוט הוצאתן דברים מכל פרופורציה.
אני מעדכנת לטובת נשים נוספות שהילדים שלהן אצלה! וכל מה שקרה לא מספיק להן כדי לקום ולהוציא את הילד משם... אני באמת לא יודעת למה הן מצפות עוד...
בכל מקרה הילדה שלי כמעט בת 3 שמחה פורחת ומאושרת. ב"ה לא נראה לי שנשאר לה טראומה או משהו כזה...
נכתב ע"י mig;2011591:אולי הגיע הזמן להקים בציבור החרדי מוקד לתלונות השומר על חסיון המתלונן ובפיקוח רבני?
נכתב ע"י לבן;2011595:אני לא מבינה למי יש בעיה להתלונן בשמו המלא.
משום מה לאורך כל ההודעות שלך זה נראה שאת מנסה להמעיט ממשמעות הפגיעה בילדהנכתב ע"י תדמית;2011627:לא הבנתם!
הגבתי לכמה תגובות, אולי טעות שלא הוספתי ציטוטים
אמרתי משהו על נורמה?
אני דיברתי על הנקודה שישר אומרים שהקהילה מטייחת!
זה לא נכון!
אחרי המקרה ההוא לפני 15 שנה האישה החליפה דירה ושינתה שם משפחה!
אף אחד לא ידע...
אני מודעת עד כאב לעובדה שהבת שלי ניצלה,
אבל מה למען ה' קשורה הקהילה?
מה שכתבתי על אמא שלה שהיא חילוניה והיא דתית למחצה במקרה הטוב זה רק כדי להבהיר שאין פה שום קהילה! שום טיוח! אני הפצתי בכל רחבי העיר את המקרה..גם כאן. מוזמנים לקרוא!
נכתב ע"י mig;2011633:אני מדברת על מוקד תלונות כללי, לא רק כזה.
ובכן, הרבה אנשים שחוששים שנשוא התלונה עלול להתנכל להם, או סתם כך שיצא להם בקהילה שם של מעוררי בעיות וכו' וכד' וד"ל.
באיזה עיר מדובר?נכתב ע"י תדמית;2011627:לא הבנתם!
הגבתי לכמה תגובות, אולי טעות שלא הוספתי ציטוטים
אמרתי משהו על נורמה?
אני דיברתי על הנקודה שישר אומרים שהקהילה מטייחת!
זה לא נכון!
אחרי המקרה ההוא לפני 15 שנה האישה החליפה דירה ושינתה שם משפחה!
אף אחד לא ידע...
אני מודעת עד כאב לעובדה שהבת שלי ניצלה,
אבל מה למען ה' קשורה הקהילה?
מה שכתבתי על אמא שלה שהיא חילוניה והיא דתית למחצה במקרה הטוב זה רק כדי להבהיר שאין פה שום קהילה! שום טיוח! אני הפצתי בכל רחבי העיר את המקרה..גם כאן. מוזמנים לקרוא!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים