- הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;2012999:אין לי זמן עכשיו לפרט
אבל לא תמיד ההורים אשמים שלא התלוננו כי לא תמיד התלונות עוזרות
מנסיון שאני מכירה תינוקת שהיתה אצל מטפלת מהעיריה, וההורים בפירוש ראו שמשהו לא בסדר שם, מדובר על תינוקת כבת חצי שנה שהיתה חוזרת מהמטפלת וניראת ממש עצובה, בוכה המון,וממש לא מרוצה, הם כמה פעמים הגיע להוציא את הילדה מוקדם מהצפוי והיו צריכים לדפוק כרבע שעה ויותר עד שהמטפלת פתחה את הדלת טרוטת עיניים ראו בבירור שקמה משינה, היו שומעים את הילדה מאחורי הדלת בוכה גם 30 דקות ויותר, ופשוט אין יחס מצד המטפלת, הילדה היתה חוזרת אדומה לפעמים וראו שבכתה שעות.. פעם אחת המטפלת פתחה את הדלת ושמעו את הילדה בוכה והמטפלת אמרה אני לא מוצאת אותה, בסוף מצאה אותה מתחת איזה מיטה שהיתה שם המטפלת הזיזה את העריסה ישר על היד של הילדה והכאיבה לה כמובן , כל זה לעיני האם![]()
היתה אומרת שאין לילדה תיאבון והיא לא אוכלת, ושבאה הביתה הקטנה היתה טורפת אוכל מרוב רעב, המטפלת כנראה התעצלה להאכיל אותה...
המטפלת היא אישה מבוגרת שבאמת אין לה כח כנראה, אבל מה העירייה מגנה עליה בחירוף נפש, וההורים התלוננו כ"כ הרבה ולא התייחסו בהתחלה, אמרו להם בעירייה שאין להם כח לשמוע את התלונות שלהם וכו', והכל בסדר והם סתם מדמיינים
ופשוט כמעט לא התייחסו..
מה עוד , שעוד כמה אמרו לה שהוציאו בשנים קודמות את הילדים מהמטפלת הזאת והעיריה מודעת לכך בפירוש. ולא הסכימו שהיא תוציא את הבת שלה משם עד שיכניסו אליה ילד אחר, כ"כ ריחמו עליה דואגים למטפלת במקום לדאוג לילדים
לקח להם כחודש לאשר את העברה למטפלת אחרת ובזמן הזה הם דאגו ממש להכניס לה ילד אחר, שלא ירד לה מפרנסתה וכו', בשעה שיודעים שהיא לא עושה את עבודתה נאמנה בכלללל..בלשון המעטה.
אח"כ היתה לילדה בעיה קשה של עצירות שהגיעו איתה לבי"ח וכו' וכו' ופקטרוביץ המליץ לקחת ל3 המימדים לטיפול, בלית ברירה זה מה שעשו.. והמטפלת של שלושת המימדים מיד אמרה מעצמה שהילדה עברה התעללות אצל המטפלת..
קיצור- זה לא עובר ככה בקלות,הצלקות נשארות לילדים שפוגעים בהם.. וטוב שבה טיפלו בגיל שנה וטוב שהיו מודעים לכך, מי יודע כמה ילד יכול לגרור את זה בתוך תוכו ואיזה השלכות יכול לצאת מזה..
אולי זה לא התעללות פיזית במכות ממשכמו שדובר כאן, אבל זה קשה יותר החוסר יחס לילד, לא לתת לה לאכול וכו' ומה האבסורד הגדול? שהעירייה מגינה עליה והם מנפנפים בתלונות כאילו כלום..
זה בקצרה יחסית לעומת מה היה.. וסורי על הכתיבה המהירה והעילגת..
אין לי כרגע כ"כ זמן רק רציתי לכתוב לפני שאני אשכח..
מה נסגר עם ההורים שהמשיכו לשלוח לשם?
הנושאים החמים