בקלקר- קצת מסובך ליצור סלע.קלקר, (אפשר על זה לשים משחת עיצוב)
תחבושות גבס/גבס גם טוב.
צריך לגלף את הקלקר, זה פשוט מאוד ולדעתי מאוד יפה.בקלקר- קצת מסובך ליצור סלע.
את בהחלט יכולה ליצור עם תחבושות גבס ועל זה לשים לכהשלום לכן,
אני מעונינת להכין קישוט לסוכה (כן עכשיו...).
יש לי חלקי משאבת מים מבאר שנשברה.
ואני רוצה לבנות סביבה של מסלעה, הרים וצמחיה.
באיזה חומר כדאי ליצור את הסלעים הרים- שמתאים למים?
האם תחבושות גבס - יחזיקו מעמד במים?
או שאתן מכירות חומר אחר?
תודה לכן.
בגר זה אותו דבר ?את יכולה להשתמש באבקה של מרק (בסגול) שאטום למים לקנות בטמבור
וליצור בו כמו בגבס
הכוונה למשחת עיצוב?את יכולה להשתמש באבקה של מרק (בסגול) שאטום למים לקנות בטמבור
וליצור בו כמו בגבס
לא ,הכוונה למשחת עיצוב?
כמה שידוע לי "בגר" זה שליכט דהיינו סוג של טיח עם עמידות גבוהה לתנאי חוץ וגם יכול להיות עבה ולא ליפולבגר זה אותו דבר ?
תלוי מה הגודלכפי שכתבה לך @אורחת לרגע -
תרסיס קצף פוליאורטן -
יש כאן ניקית שיצרה בעבר בדיוק כזה מפל מהחומר הזה -
זוכרת שהיה מקסים - לא זוכרת מיזו הייתה.
זה חומר רעיל מאד בהמסה וחימום!תרסיס קצף פוליאורטן -
סכין יפניזה חומר רעיל מאד בהמסה וחימום!
אז איך מפסלים בו??
קחי בחשבון, שגבס וטיח והכל, זה מאד כבד.
אני הייתי הולכת על הפוליאורטן מוקצף, הוא הרבה יותר קל.
אפשר גם קלקר דחוס, ותדביקי אותו אחד לשני, כדי לקבל אותו עבה יותר.
אם בכל זאת את רוצה גבס וכאלה, את יכולה ללכת על קלסימו x, הוא הרבה יותר חזק מגבס, וגם מאד זול. ולוקח לו יותר זמן ייבוש. כך שיהיה לך זמן לשחק איתו ולעצב אותו.
את בטח לא התכוונת לתלות את כל זה על הדופן-סוכה?עם המשאבה???יש לי חלקי משאבת מים מבאר שנשברה.
ואני רוצה לבנות סביבה של מסלעה, הרים וצמחיה.
לא, אין סיכוי.את בטח לא התכוונת לתלות את כל זה על הדופן-סוכה?עם המשאבה???![]()
יש לי אח שבנה בחצר הבית מפל אבנים שנשפך לבריכה קטנהיש לי חלקי משאבת מים מבאר שנשברה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים