אסתילה ...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חושבת שיש רבנים שאמרו בפירוש שאפשר להתלונן במשטרה.
תקני אותי אם אני טועה
תקני אותי אם אני טועה
וגם
כמה צער נגרם לשכנים (בהם יולדות, חולים, ו"סתם" אנשים מבוגרים) שלא מסוגלים ללכת לישון כמו בני אדם.
די, את לא רצינית.וגם
כמה צער נגרם לשכנים (בהם יולדות, חולים, ו"סתם" אנשים מבוגרים) שלא מסוגלים ללכת לישון כמו בני אדם.
לא ראיתי עד עתה.חושבת שיש רבנים שאמרו בפירוש שאפשר להתלונן במשטרה.
תקני אותי אם אני טועה
היא כתבה זה מצער אותם, לא מסכןאז גם אם הם לא עושים לפי הכללים - ואכן מסכנים אלה דשכתבת - זה לא מתיר
אם אין אז לא אמרתי כלום,לא ראיתי עד עתה.
אם יש לך מקור מוסמך. מכתב עם חתימה או הקלטה כמו המכתב האוסר אשמח לקבל.
ועוד חתן וכלה שלא יכולים לעשות חתונה באולם, עם מאות אנשים, וכל מה שהיה אצלך בחתונה, הם מסכנים מספיק גם בלי השוטרים שיבואו להתעללדי, את לא רצינית.
מבינה שיש סיבות עצובות לפזר חתונות.
אבל ממש לא הסיבות שאת כותבת.
אני מסכימה איתך, אבל דווקא בגלל זה קוראת להורים שלהם להיות המבוגר האחראי ולדאג לקיים את החתונה באופן שלא יצטרכו לפזר אותה. זה באמת קורע לב.ועוד חתן וכלה שלא יכולים לעשות חתונה באולם, עם מאות אנשים, וכל מה שהיה אצלך בחתונה, הם מסכנים מספיק גם בלי השוטרים שיבואו להתעלל
לא על זה דיברתיוהזוי בעיני הניסיון להשוות קושי של יולדת לישון בגלל חתונה בחצר של השכנים
לבין הצער האיום והנורא של זוג שחתכו לו את החתונה בשעה שמונה או קודם
שימי לב...פשוט חושבת שיש.
את לא באמת משוה הלשנה מקומית של שכן צר עין, עצוב ככל שיהיהאותם שכנים מלשינים לצערינו מהציבור שלנו, לא התחילו את מלאכתם היום, הם התחילו את מלאכתם הרבה לפני שידעו להגות את השם "קורונה", הם התחילו את מלאכתם כשהשכן מהבניין ליד בנה, אז למה כולכם נזעקתם רק היום......?
תסבירי איךאני מסכימה איתך, אבל דווקא בגלל זה קוראת להורים שלהם להיות המבוגר האחראי ולדאג לקיים את החתונה באופן שלא יצטרכו לפזר אותה. זה באמת קורע לב.
אני לא משווה!את לא באמת משוה הלשנה מקומית של שכן צר עין, כצוב ככל שיהיה
להלשנות גורפות מול כל קבוצת ילדי חיידר שלומדת תורה
או אברכים שכל חטאם הוא כינוסם בכולל וכו'
לא צריך לדמגג כדי להיות צודק.תסבירי איך
החתן והכלה יעמדו בחופה במרחק 2 מטר? למי שנוהג - החתן יסתובב סביב הכלה ברדיוס של 4 מטר? לא ירקדו או שכל אחד ירקוד לעצמו? בסעודה ישתתפו 20 איש במרחק 2 מ' או שאסור בכלל לאכול יחד אז יוותרו על הסעודה? בסוף נשאיר רק את המצווה - טאנץ עם גארטל 2 מ'...
אם היו רוצים לשמור עלינו מהקורונה - הממשלה היתה מוציאה חוברת הסבר באיזה אופן לקיים חתונות (אולי רק עם משפחה גרעינית אבל רק של אחד הצדדים ), ההתנהלות כרגע היא חוסר וודאות מדהים(!) שהוא הוא הגורם לכ''א לעשות כהבנתו.
צודקת שהיה צריך להתעורר כבר אז, אבל טוב שעושים את זה עכשיו ולא יותר מאוחר.אני לא משווה!
רק לגרום לשכן ל"פשוט רגל" חמור מאוד!!! וזה ממש לא מעניין אותי כמה דפים למד המלשין! אם הוא למד, שידע לומר מה התורה לימדה אותו!
גם על זה צריך להקים קול זעקה!!
בד"כ אלו שהתחילו בקטן המשיכו...
לעצור צריך כשהדבר קטן... ואם זה לא יעצר עכשיו זה ימשיך, וחבל!
אתמול זה השכן שגרמו לו נזק של חצי מיליון, ראה כי טוב והמשיך...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים