- הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;675046:ועל זה שהצהרת הון לא מגישים בדואר ושהם לא צירפו כזו הנחיה למסמך וגם לא תאריך מתי יש להגיש הייתי מגישה תביעה יצוגית
להתמודד עם רשויות המס ? בהצלחה
נכתב ע"י obyektiv;675046:ועל זה שהצהרת הון לא מגישים בדואר ושהם לא צירפו כזו הנחיה למסמך וגם לא תאריך מתי יש להגיש הייתי מגישה תביעה יצוגית
נכתב ע"י eliezer;675036:
א. המערכת חינם היא רק להפקת חשבוניות (נדמה לי שזה אפי' לא כולל הוצאות) וזה אכן טוב להחליף הנהלת חשבוניות.נכתב ע"י eliezer;675036:
נכתב ע"י ip6;675716:אני מציע לכולם לשמוע לאנשי המקצוע ולקחת ייעוץ מקצועי גם לפתיחת תיק ובודאי להצהרת הון ואני לא מדבר מתוך נסיון כי אני מהתחלה הלכתי לייעוץ מקצועי, פשוט בשכלי הקטן אני מבין שעם מס הכנסה לא מתעסקים לבד כי בסופו של דבר הם יכולים לכסח לך את הצורה פשוטו כמשמעו (אני מתכוון כמובן מכסחים בכסף אבל אם תבררו תבינו שהכיסוח הזה גומר את הבן אדם) וזה קורה כי בן אדם רגיל לא יכול לחשוב על מה שאיש מקצוע חושב כי הוא לא יודע על מה צריך לחשוב, תחשבו על בן אדם שמחליט על דעת עצמו לתת לעצמו זריקה כי יש לו איזה חולי, ומי שהולך למס הכנסה ומתייעץ עם הפקיד שם ומאמין לו ועושה מה שהוא מייעץ הוא דפוק בשכל.
נכתב ע"י sarit_f;675978:כל מה שאתם מדברים בעיקר זה על עוסק מורשה, ולא פטור, נכון? (הצהרות הון וכו'..)
ממש לא, אני דיברתי רק על עסק פטור.נכתב ע"י sarit_f;675978:כל מה שאתם מדברים בעיקר זה על עוסק מורשה, ולא פטור, נכון? (הצהרות הון וכו'..)
נכתב ע"י sarit_f;675978:כל מה שאתם מדברים בעיקר זה על עוסק מורשה, ולא פטור, נכון? (הצהרות הון וכו'..)
נכתב ע"י ניקול;676085:סליחה שאני שואלת. אני מבינה שזה חשוב,
אבל פרט להצהרת הון, מה עוד יכול הרו"ח לייעץ או לעזור?
אפשר לקבל דוגמאות?
כי ממה שאני ראיתי על עצמי הרו"ח שלי לא עשתה כלום פרט להגשת הדוחות שלי בסוף השנה
ומי שהיה צריך להיות כל הזמן עם יד על הדופק הייתי אני- לשים לב מה הסכומים שנכנסים, לשלם בט"ל כמו ילדה טובה (אחרי שתקופה ארוכה לא נדרשתי לשלם בשל שעות עבודה מועטות ואז פתאום קיבלתי דרישת תשלום של איזה עשיריה...)
בקיצור, אני אשמח לדוגמאות עבורינו- העוסקים הפטורים
שנבין למה ואיזה ייעוץ ובכלל מה צריך לשאול את הרו"ח שלנו
ואיך נדע שאכן זהו רו"ח טוב עבורינו?
נכתב ע"י נוי;676088:ומרגישה ניצחון אישי על כל שקל שחוסכת לי.
QUOTE]
איך אפשר לחסוך כסף מול הרשויות??
הוצאות הן הוצאות, הכנסות הן הכנסות
והתשלומים הנגזרים מכך בהתאם, לא??
מיכל123, לא הבנתי- האם יועץ מס הוא יותר חשוב מרואה חשבון? אז למה לפי מה שכתבת הוא עולה פחות?
לגבי תשלומים לבט"ל- לפי שומות מס קודמות כבר ברור מה גובה הכנסה משוער. אז שוב- מה תפקיד הרו"ח כעת? (ואת התשלומים אני משלמת בהו"ק באשראי. כשהיו לי עובדים אז באמת הרו"ח עתה את זה עם צ'קים פתוחים שהבאתי לה)
נכתב ע"י ניקול;676177:מיכל 123 כתבה שאין צורך ברו"ח אלא מספיק ביועץ מס. ד"א זה נכון גם לעוסק מורשה וגם לחברות. אלא שבחרות צריך שרו"J יבקר את הדוחות הסופיים ויחתום על הביקורת ובדרך כלל לכל יועץ מס יש רו"ח שמבקר את דוחותיו.נכתב ע"י נוי;676088:ומרגישה ניצחון אישי על כל שקל שחוסכת לי.
QUOTE]
איך אפשר לחסוך כסף מול הרשויות??
הוצאות הן הוצאות, הכנסות הן הכנסות
והתשלומים הנגזרים מכך בהתאם, לא??
מיכל123, לא הבנתי- האם יועץ מס הוא יותר חשוב מרואה חשבון? אז למה לפי מה שכתבת הוא עולה פחות?
לגבי תשלומים לבט"ל- לפי שומות מס קודמות כבר ברור מה גובה הכנסה משוער. אז שוב- מה תפקיד הרו"ח כעת? (ואת התשלומים אני משלמת בהו"ק באשראי. כשהיו לי עובדים אז באמת הרו"ח עתה את זה עם צ'קים פתוחים שהבאתי לה)
האם אפשר לחסוך כסף מול הרשויות? כן. יש לי לקוח שהגיע אלי לה.ה. ודו"ח שנתי הוא עשה לבד. הכנסות הן הכנסות הוצאות הן הוצאות ולא שינתי לו כלום בדו"ח חוץ מהגדרה מסוימת והופ הוא קיבל למעלה מ5000 ש"J לח-ן הבנק ממס הכנסה + ריבית והצמדה!!!
אם הייתי יכול הייתי עושה לו את זה גם לשנים קודמות אלא שזה כבר בילתי אפשרי.
ועוד סיפור גם הוא מהתקופה האחרונה, של לקוח שפנה בשביל טיפול גם בה.ה. אבל דו"J שנתי הוא עשה לבד, אבל 867 הוא לא הכניס כי היה לו הפסדים אז למה צריך? וגם בלשכת ההדרכה אמרו לו שלא חייבים להכניס. אבל.... הוא לא ידע שגם שהיו לו הפסדים הוא שילם מס בשיעור של 7000 ש"ח וכל זה הוא קיבל בחזרה ממ.ה. + רו"ה.
למשל שתי הסיפורים האלו הנישומים היו יכולים לעלות כאן בפורום להגיד הסתדתי טוב בלי רו"J או יועץ מס כי הם לא היו יודעים מה הם הפסידו.
לגבי הכנסות בט"ל משוער. זה נכון אם אין שינויים במהלך השנה יועץ מס או רו"ח אמור לעשות סימלציות במהלך השנה גם לעוסק פטור בכדי לבדוק שינוי בגובה המקדמות גם לבט"ל וגם למ.ה.
הערה למיכל 123 - מקובל מאוד בכל המגזרים לבצע את מה שכתבת, דהיינו להפקיד שקים למוטב בלבד (מס הכנסה מקדמות מס הכנסה ניכויים מע"מ בטוח לאומי מקדמות וביטוח לאומי מעסיקים.
אבל אני מציע לביטוח לאומי מקדמות כיון שזה סכום קבוע לעשות הו"ק (בכ.א. או בבנק)
גם לשאר הדברים כמו בט"ל מעסיקים ולכל רשויות המס אני מציע לעשות הו"ק (אפשר בנקאית בלבד) למותר לציין שאין אפשרות לרשויות לגבות מהו"ק זו אא"כ יש אישור של המייצג חתום בחתימה הדיגיטלית של המייצג אבל מה לעשות כולם מפחדים מזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים