נכתב ע"י מילה בסלע;1371191:היום גם הסגנית קבלה טלפון דומה מהאם - - -
נכתב ע"י אביטלוש;1371193:כבר לא מאוד זוכרת את עצמי בכיתה ו'
אבל אני יכולה להאמין שזה כבר גיל שמרגישים "גדולים".
לי, העונש הזה קצת הזכיר את המשפט -
"היצר הרע התגבר עליך...."
סגנון דיבור לגיל קטן יותר.
יתכן וכאן היתה פגיעה
נכתב ע"י Art Studio;1371194:נקודת אור.
נכתב ע"י מילה בסלע;1371197:אצלי יצר הרע נמצא בלקסיקון, פשוט כי הוא נמצא לכל אחד בלב. מה הטעם להתעלם ממנו אם בדיוק הוא גורם ההפרעה?! איך את משכנעת ילדה שהיא עצמה טובה אבל המעשה לא טוב? הרי זה בדיוק הענין: היה כאן יצר, נסיון, מאבק- אלו מילים של גדולים, במפורש.
נכתב ע"י מילה בסלע;1371199:גיבוי או חסרונו אינם מרתיעים אותי.
נכתב ע"י אביאסף;1371207:ברפרוף קצר באשכולות האחרונים הנפתחים ב"חדר מורים",
בתור בעל של מורה,
לדעתי, כדאי לעשות הפרדה בין מורות לכאלה שאינן.
יש כאלה כאן שלא מבינות ומכירות את המערכת ומרשות לעצמן לדבר.
דעתי האישית
נכתב ע"י אביטלוש;1371204:ברור שלכל אחד יש יצר הרע....
אבל לא תגידי לבחורה גדולה שמפריעה בשיעור שהיצר הרע התגבר עליה.
לא זה הניסוח.
אפשר לומר את אותו דבר בניסוח בוגר...
לא שאני לא מצדיקה, או רואה בעונש משהו לא נכון.
אני רק מנסה להסביר מה אולי היא הרגישה.
מה "הפגיעה"
נכתב ע"י אביטלוש;1371230:באופו אישי זוכרת א עצמי בכיתה ה', עם מורה שלא הסתדרתי איתה, והיא החליטה יחד עם המחנכת לעשות לי יומן ולציין אחרי כל שיעור איך התנהגתי.
הרגשתי כמו ילדה שחוזרת מהגן עם מדבקה על החולצה.....
נכתב ע"י מנחם מלוין;1371235:בודאי לא מלמד שהמורה גרועה ח"ו.
נכתב ע"י מנחם מלוין;1371235:לגבי נסיון שלי במקצוע, כתבתי פעם כאן את הקשר שלי לעולם החינוך.
נכתב ע"י Art Studio;1371240:אני אמורה לספר את הקשר שלי למקצוע???
נכתב ע"י מילה בסלע;1371239:יש לך הצעה טובה יותר, היום, ממבט של בוגר? ילדה בכיתה ה' שעושים לה רישום התנהגות זה לא דבר מופקע כ"כ.
אני חושבת שהתפיסה של הילדה את עצמה כ"גדולה" או כ"מושלמת" גרמה לזילות ביחס לעונש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים