לא חושבת, לדעתי אם אין משהו כתוב אז אין להם זכות להפסיק עבודה,
אבל אם לא הגעת לעבודה אולי זה כן מאפשר להם.
נראה לי שעדיין חסרים פרטים
היה חופש!וחודש את כבר לא מגיעה , אז זה נקרא שהתפטרת מרצונך.
אז ללכת?אבל אם לא הגעת לעבודה אולי זה כן מאפשר להם.
מאיפה הבאת את זה?וזה גם תלו אם את חתומה על סעיף 14, שאז לא חייבים להשלים פיצויים
אני צריכה לדעת מה החוק אומר,אחרי זה אני אצליח ...(כנראה שלאבואי נראה אותך מוציאה מהם מכתב פיטורין.
עד כמה שידוע לי כיום כל עובד חתום אוטומטית על סעיף 14.
מה זה סעיף 14?סעיף 14 אומר,
ככל הנראה את סייעת/גננת - לפי הרכיבים,
מה המייל?אני עושה תלושים לגננות וסייעות - אני ישמח לעזור
אם המעסיק כבר הפריש כל חודש פיצויים מהמשכורת (אני חושבת שאת ה-6% הוא חייב להפריש), אז יש לך פיצויים בקרן הפנסיה.עוד משו,
אם עבדת שם פחות משנה - לא צריך לשלם לך פיצויים - ואם את סייעת,
ולא עבדת באוגוסט - לא עבדת שנה, כך שפיצויים לא תקבלי בכל מקרה
זה לא אומר כלום שהיית חודשית -כי היית במצבת אז היית חודשיתמה זה סעיף 14?
עבדתי ברשת חרדית של משרד החינוך
שזה אומר =גנבים
לא חתמו איתי בכלל על חוזה ועבדתי שם חודשי![]()
תסתכלי בחוק - עובד שעבד פחות משנה זכאי רק למה שנצבר לו בקופה - ולא להשלמהשלילת פיצויים תהיה במקרה שהעובד עושה נזק למעסיק
שלפחות תיקחי מחלה
יש מושג כזה של התאוששתזה דבר שמאד כדאי להזהר בו מבחינה הלכתית! - עובד שמביא אישור מחלה - למרות שלא היה חולה זה ממש גזל!
ואם אני באהבדקתי את זה הרבה,
דבר ראשון אם את לא באה אז את התפטרת. אלא מה? או שלפחות תיקחי מחלה או אישור לחלת. סתם לא להגיע, זה סוג של התנהגות שמתקבלת בבית משפט לדיני עבודה כהתפטרות.
בנוסף, אם עבדת שנה את חייבת בשלושים יום הודעה מראש ואם אינך עושה כן הם יכולים לקנוס אותך במשכורת בשווי חודש.....
שלילת פיצויים תהיה במקרה שהעובד עושה נזק למעסיק , למשל סייעת שמגיעה ולא עושה כלום ,רק מדברת כל הזמן בטלפון ומשחקת בפרוג....
ואם כבר נלך על גזל
אז הם גזלו אותנו המון
ברור רוצה לחתום ... מהם לא מאמינה שיש מצב להוציא משהואם את בקטע להוציא אבטלה
מה זאת אומרת הקובעת?מדובר בבאמת כמה עשרות שקלים בודדים (2.33% מהמשכורת הקובעת)
לא לדאוג אני לא הולכת לעשות שום דברלפני שאת יודעת בברור מה הזכויות שלך - לא כדאי להחליט ככה!
קובעת זה אומר הרכיבים שחייבים להפריש עליהם פיצויים.מה זאת אומרת הקובעת?
הברוטו הוא אזור השבע
הנטו אזור השש וחצי זה אומר שזה לא כמה עשרות שקלים לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים