- הוסף לסימניות
אמת, לא התכוונתי ל nuc , התכוונתי לקטן יחסית,לרוב במחשבים מהסוג הזה פחות עדיף מארז קטן כי הוא דחוס ולא מאורר
אמת, לא התכוונתי ל nuc , התכוונתי לקטן יחסית,לרוב במחשבים מהסוג הזה פחות עדיף מארז קטן כי הוא דחוס ולא מאורר
בהחלט ניתן להשיג מחשב ווינדוס זהה במחירים זולים הרבה יותרתודה על התשובות המפורטות שלך
זה המפרט:
צפה בקובץ המצורף 730341
צפה בקובץ המצורף 730342
לגבי אפל, הוא לא קורא וירוסים כמעט שזה כבר מעלה
יש לו חווית משתמש אחרת לחלוטין
(אחד מהפלוסים שלו, זה צילומי מסך בקלות, כן כמה שזה נשמע מגוחך, אני עושה צילומי מסך מלא פעמים ביום)
לגבי ה- aio - זה מאוד חשוב לי אני צריכה לעיתים קרובות לנייד את המחשב לחדרים שונים צריכה משהו קל ופשוט בלי הרבה חוטים וכו... אגב בכל משרדי הפרסום שעבדתי כולם עובדים על aio ששורד שנים רבות
עובדת על אילוס, אינדי ופוטושופ
ושוב תודה רבה. אתם עוזרים לי ממש!
כרטיסי מסך צריכים להסתדר עם התוכנות , לא?זאת תהיה טעות פטאלית לקנות מחשב כעת, לפני הגעת הכרטיסי מסך החדשים (ואפילו המעבדים החדשים), תמתיני חודש - חודשיים לכרטיסים החדשים (או שתקני בינתים את המחשב ללא הכרטיס ותכניסי כרטיס ישן בינתים)
כך או כך יש לי מפרט שהכנתי בטווח מחיר הזה מרשת פלונטר , מפרט של הטופ בעת הזו.
אני כתבתי שזו תיהיה טעות מבחינת כדאיות, גירסת 3070 לדוגמה תהיה ברמה של 2080ti ותעלה הרבה פחות, חוץ מזה המחשב נועד לשימוש בשנים הקרובות , שבהם הרמה של התוכנות תעלה וגם הדרישות בהתאם ולכן כדאי לקנות כמה שיותר חדש כדי שיהיה רלוונטי לאורך זמן.כרטיסי מסך צריכים להסתדר עם התוכנות , לא?
אם אני מתקינה תוכנות בגרסאות עדכניות, הם אמורים להסתדר עם הכרטיסי מסך שקיימים,
לא אלו שעדיין לא נולדו,
לא כך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים