נכתב ע"י eg;1615137:ניקון או קנון?
נכתב ע"י נחמי052;1615067:יוכי למה שלא תלכי על 17-55 יש לי אותה עדשה מצוינת
נכתב ע"י yitzy;1615131:יצא לפני כמה ימים גרסה חדשה ל 50 1.8
אם מחפשים זול כדאי לחכות שתגיע לחנויות
http://www.megapixel.co.il/news/archive/47266
נכתב ע"י הגלים;1615171:זו גם יכולה להיות אפשרות טובה. בתקווה שיש לה גם תכנון אופטי חדש - למרות שעל קרופ סכל מקרה הייתי מעדיף את טווח ה40.
נכתב ע"י הפקות ברמה;1615179:לי יש את ה40 2.8
היא עדשה מעולה והאיכות מדהימה.
ממליצה.
נכתב ע"י YochiS;1615197:את משתמשת להסרטות בעיקר?
נכתב ע"י YochiS;1615195:זה כבר עניין של העדפה אישית. לא?
נכתב ע"י הגלים;1615205:זה מה שכתבתי- לא?
נכתב ע"י הגלים;1615171:זלמרות שעל קרופ בכל מקרה הייתי מעדיף את טווח ה40.
נכתב ע"י BlueRay;1615305:צילום "רחב" אני מתכוונת לדוגמא לצילום של קבוצת אנשים.
כרגע יש לי עדשת זום, ורק כשאני ב"זום אין" - ז"א צילום של דמות או שתים,
יש עומק שדה רדוד מאוד,
וכשאני מצלמת את כל הקבוצה - "זום אאוט" - גם אם הצמצם פתוח מאוד, אין עומק שדה בכלל.
השאלה האם בעדשה הזו זה יתן לי את המענה לזה?
נכתב ע"י BlueRay;1615305:צילום "רחב" אני מתכוונת לדוגמא לצילום של קבוצת אנשים.
כרגע יש לי עדשת זום, ורק כשאני ב"זום אין" - ז"א צילום של דמות או שתים,
יש עומק שדה רדוד מאוד,
וכשאני מצלמת את כל הקבוצה - "זום אאוט" - גם אם הצמצם פתוח מאוד, אין עומק שדה בכלל.
השאלה האם בעדשה הזו זה יתן לי את המענה לזה?
נכתב ע"י הפקות ברמה;1615321:40 מ"מ לא ממש מתאימה לצילום רחב.
הטווח שלה די קרוב. את צריכה להתרחק המון בשביל להצליח לתפוס בה קבוצת אנשים.
בשביל צילום רחב הייתי ממליצה לך לבדוק עדשה רחבה יותר.
לגבי העומק שדה, יש לה עומק שדה מעולה
אך שוב היא משמשת בעיקר לקלוז אפ.
נכתב ע"י הגלים;1615331:רחבה זה יחסי. אבל אם היא על קרופ יש ל40 החמודה הזו אחות קטנה פנקייקית נוספת.
24 2.8
נכתב ע"י הגלים;1615171:זו גם יכולה להיות אפשרות טובה. בתקווה שיש לה גם תכנון אופטי חדש - למרות שעל קרופ סכל מקרה הייתי מעדיף את טווח ה40.
נכתב ע"י yitzy;1615131:יצא לפני כמה ימים גרסה חדשה ל 50 1.8
אם מחפשים זול כדאי לחכות שתגיע לחנויות
http://www.megapixel.co.il/news/archive/47266
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //