- הוסף לסימניות
מקש ימין על סמל ההתחל> מנהל ההתקנים> לחיצה כפולה על התקן הכרטיס מסך> לשונית מנהל התקן> עדכן מנהל התקן> חיפוש דרך הרשתסליחה על הבורות- אפשר לדעת איך?
נערך לאחרונה ב:
מקש ימין על סמל ההתחל> מנהל ההתקנים> לחיצה כפולה על התקן הכרטיס מסך> לשונית מנהל התקן> עדכן מנהל התקן> חיפוש דרך הרשתסליחה על הבורות- אפשר לדעת איך?
אין לי כרטיס מסךמקש ימין על סמל ההתחל> מנהל ההתקנים> לחיצה כפולה על התקן הכרטיס מסך> לשונית דרייבר> עדכן דרייבר> חיפוש דרך הרשת
מתאמי תצוגה> לחיצה כפולה על הדרייבראין לי כרטיס מסך
זה מה שעולה לי כשאני עושה מנהל התקנים
זה מה שעולהמתאמי תצוגה> לחיצה כפולה על הדרייבר
לשונית מנהל התקן> עדכן מנהל התקן> חיפוש דרך הרשתזה מה שעולה
זה מה שעולה לי כשאני מנסה לפתוח את היישוםלחלץ את הקבצים, לפתוח את התיקיות, לחפש את היישום שיש עליו אייקון של ניהול ולהפעיל. בהצלחה.
למה לא לעשות כפי שכתבתי? צורה בטוחה יותר וככה"נ תצליח https://www.prog.co.il/threads/וואטצאפ-דרך-המחשב.463222/page-4#post-6685314זה מה שעולה לי כשאני מנסה לפתוח את היישום
השאלה אם פתוח עדכוני ווינדוסלמה לא לעשות כפי שכתבתי? צורה בטוחה יותר וככנה"נ תצליח https://www.prog.co.il/threads/וואטצאפ-דרך-המחשב.463222/page-4#post-6685314
איפה הלשונית הזו?לשונית מנהל התקן> עדכן מנהל התקן> חיפוש דרך הרשת
לשונית 'מנהל התקן'> עדכן מנהל התקן> עדכן בחיפוש אוטומטי (אופציה ראשונה)פתוח לי.
ולאן ממשיכים לפי הדרך שלך?
הנה מה שאומר לי לאחר מכן:לשונית 'מנהל התקן'> עדכן מנהל התקן> עדכן בחיפוש אוטומטי (אופציה ראשונה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים